Simon and Schuster's Guide to Mammals
Boitani, Luigi,Bartoli, Stefania,Anderson, Sydney
Sprache: Englisch
Verlag: Prentice Hall & IBD, 1986
- Softcover
- Gebraucht

Anbieter: Sell Books, Elland, Yorks, Vereinigtes KönigreichSell Books
Verkäufer:in bei ZVAB seit 27. Dezember 2024
Zustand: Gebraucht - Befriedigend
EUR 6,11
Anzahl: 1 verfügbar
In den WarenkorbArtikelbeschreibung des Verkäufers
Our good condition books are generally good for reading but not for gifting or collecting. They could have imperfections such as creasing, fanning, inscriptions, margin notes, yellowing, staining on edge or cover or pages, bumps, scuffs, etc etc (sometimes multiple of these). It's a wide category that encompasses anything that isn't almost-new down to anything that is slightly better than poor. We would NOT recommend gifting Good books - these should be considered reading copies. Our books are dispatched from a Yorkshire former cotton mill. We list via barcode/ISBN so please note that the images are stock images and may not be the exact copy you receive, furthermore the details about edition and year might not be accurate as many publishers reuse the same ISBN for multiple editions and as we simply scan a barcode or enter an ISBN we do not check the validity of the edition data when listing. If you're looking for an exact edition please don't order (at least not without checking with us first, although we don't always have time to check). We aim to dispatch prompty, the service used will depend on order value and book size. We can ship to most countries, see our shipping policies. Payment is via Abe only.…
Bestandsnummer des Verkäufers SBAB-L-BE200246-RAG-20250129-G
- Titel
- Simon and Schuster's Guide to Mammals
- Autor
- Boitani, Luigi,Bartoli, Stefania,Anderson, Sydney
- Verlag
- Prentice Hall & IBD
- Erscheinungsjahr
- 1986
- Zustand
- Good
- Einband
- paperback
- Sprache
- Englisch
- ISBN-10
- 0671428055
- ISBN-13
- 9780671428051
With more than 500 color photographs, Simon & Schuster's Guide to Mammals is a superb and valuable reference.
„Inhaltsangabe“ gehört möglicherweise zu einer anderen Auflage dieses Titels.
Auszug. © Genehmigter Nachdruck. Alle Rechte vorbehalten.
Chapter 1
1 TACHYGLOSSUS ACULEATUS
Echidna, spiny anteater
Classification Order Monotremata, Family Tachyglossidae.
Description A heavy, round-bodied animal; covered with short, pointed spines mixed with coarse hairs except on underparts; small tail; long, narrow beak with tiny, toothless mouth; 5 toes on each foot with strong, broad claws and long, curved claw on second toe of hind feet. Males about 35-45 cm (13.5-17.5 in) in length, weight 3-6 kg (6.5-14.5 lb); females somewhat smaller.
Distribution Throughout Australia including Tasmania, and in southern New Guinea.
Habitat Virtually all terrestrial situations.
Behavior The crepuscular and nocturnal echidna digs out ants and termites which adhere to its long sticky tongue. It has a keen sense of smell and good hearing, but weak vision. Its long hind claw is used to clean between its spines. The echidna shelters among rocks or in hollow logs rather than digging tunnels, but quickly burrows straight down into the soil to escape enemies or rolls into a prickly ball for protection. It can fast for long periods. Usually 1 (rarely 2 or 3) egg is laid and incubated for 10 days in a temporary pouch on the female's abdomen, where the naked young remains until its spines begin to appear. The mother then deposits it in a sheltered place, returning daily for about 3 months to suckle it until it is weaned.
2 ORNITHORHYNCHUS ANATINUS
Platypus, duckbill
Classification Order Monotremata, Family Ornithorhynchidae.
Description Long, flat-bodied animal covered with short, velvety brown fur; muzzle is a flexible, leathery, ducklike bill; short, wide tail; webbed feet, male with poisonous spur on hind feet. Males about 61 cm (24 in) total length, weight 2 kg (4.4 lb); females about 46 cm (18 in).
Distribution Eastern Australia including Tasmania.
Habitat Freshwater streams, rivers, and lakes.
Behavior The crepuscular platypus is aquatic and burrows extensively into riverbanks, usually leaving an entrance below water and another above. It subsists on small aquatic animals, vertebrate and invertebrate, taken from the muddy stream bottom. The food is located by touch with the sensitive bill and collected in cheek pouches, wherein sand and grit probably help mastication as the adult platypus has no teeth; food is also crushed between horny plates inside the bill. A platypus stays submerged for about 1 minute with eyes and ears closed. From 1-3, usually 2, small eggs are laid from annual breeding, August-October, and incubated by the mother in a grass-and-leaf nest in the burrow for 12-14 days. Young platypuses leave the burrow and swim at 1 7 weeks of age. The venomous spur on the male's hind feet may be used for defense and helps in the capture of prey such as frogs.
3 MARMOSA MURINA
Mouse opossum, murine opossum
Classification Order Marsupialia, Family Didelphidae.
Description Mouselike creature with rather pointed muzzle; long, hairless, prehensile tail; thin, moderate-sized, naked ears. Dense, lax fur of brown to cinnamon color dorsally, buff on underparts, and pronounced black patch surrounding the large eyes. Head and body length 10-22 cm (about 4-8 in); weight about 250 g (0.6 lb).
f0 Distribution Amazon and Orinoco River basins and adjacent lower parts of the Andes.
Habitat Principally tropical rain forest.
Behavior The murine opossum is one of 41 recognized species of mouse opossums widespread from southern Mexico to Patagonia. This species is solitary, nocturnal, and arboreal in habit. Its opposable hallux and prehensile tail help it to grasp small twigs and vines while climbing. Daytime hours are spent sleeping in an abandoned bird's nest or a tree hollow. Murine opossums eat fruit and insects. Although a true marsupial, the female has no pouch. The offspring, 5 or more in a litter, each cling to a teat or, when older, hold fast to the fur of their mother's back. Murine opossums breed throughout the year and have a gestation period of about 14 days.
4 DIDELPHIS VIRGINIANA
Virginia opossum
Classification Order Marsupialia, Family Didelphidae.
Description About house-cat size with short legs; opposable, clawless hallux; long, flattened, pointed muzzle; small, thin, hairless ears; long, nearly naked, scaly, prehensile tail. Pelage is long, gray or brown, with numerous white guard hairs throughout. Head and body length 38-51 cm (15-20 in), weight 4-6 kg (9-13 lb); females smaller than males.
Distribution United States east of the Rocky Mountains, through Mexico and Central America to Costa Rica; introduced and well established in Pacific coastal North America from San Diego, California, to Crescent Beach, British Columbia.
Habitat Virtually all situations; prefers wooded areas.
Behavior The only marsupial species found in the United States, and still hunted for its meat and fur, the Virginia opossum is solitary and nocturnal in habit. It is both arboreal and terrestrial, and builds its nest of leaves in tree hollows. Its omnivorous diet includes fruit, insects, eggs, small vertebrates. Individuals in the northern reaches of its range often lose portions of tail and ears to frostbite. When pursued, the opossum can feign death; that is, "play 'possum." Females have a well-developed pouch and produce an average of 7 young per litter, once or twice a year. Gestation is 12-13 days; young are weaned at 100-101 days of age and carried on their mother's back.
5 CHIRONECTES MINIMUS
Yapok, water opossum
Classification Order Marsupialia, Family Didelphidae.
Description A long-legged opossum with relatively broad muzzle; long, almost hairless, scaly tail except at its base; a modified wrist bone simulating a sixth digit on the forefeet, webbed hind feet. Short, dense fur with round black patches on back and head, contrasting with gray; white beneath. Head and body about 28 cm (11 in) long; weight 610-790 g (1.3-1.7...
„Über diesen Titel“ gehört möglicherweise zu einer anderen Auflage dieses Titels.
Sell Books
Elland, Yorks, Vereinigtes Königreich
Verkäufer:in bei ZVAB seit 27. Dezember 2024
Versandkosten von Vereinigtes Königreich nach USA
| Artikel | 14 bis 45 Werktage | 5 bis 10 Werktage |
|---|---|---|
| Erster Artikel | EUR 9,17 | EUR 40,71 |
Zahlungsarten
Shopbeschreibung
Sell Books is a small company with a warehouse in West Yorkshire for storing and dispatching your books, and a smaller office and bookshop in North London.
Spezialisierung
All types of booksUnternehmensdaten der Verkäuferin bzw. des Verkäufers
SELL BOOKS LIMITED
105 Eade Road
London, Vereinigtes Königreich N4 1TJ
Widerrufsrecht
Wenn Sie Verbraucher sind, können Sie gemäß den folgenden Bestimmungen vom Vertrag zurücktreten. Verbraucher ist jede natürliche Person, die zu Zwecken handelt, die nicht ihrer kaufmännischen, gewerblichen, künstlerischen oder beruflichen Tätigkeit zugerechnet werden können.
Informationen zum Widerrufsrecht
Gesetzliches Widerrufsrecht
Sie haben das Recht, den Vertrag innerhalb von 14 Tagen ohne Angabe von Gründen zu widerrufen.
Die Widerrufsfrist beträgt 14 Tage ab dem Tag, an dem Sie oder ein von Ihnen benannter Dritter, der nicht der Transporteur ist, die letzte Ware oder den letzten Posten oder das letzte Exemplar in Besitz genommen hat.
Um das Widerrufsrecht auszuüben, füllen Sie auf unserer Website unter „Meine Einkäufe" in „Mein Nutzerkonto" eine eindeutige Erklärung elektronisch aus und senden Sie sie ab. Wir werden Ihnen unverzüglich eine Bestätigung über den Eingang eines solchen Widerrufs auf einem dauerhaften Datenträger (z. B. per E-Mail) übermitteln.
Um die Widerrufsfrist einzuhalten, reicht es aus, dass Sie Ihre Mitteilung über die Ausübung des Widerrufsrechts vor Ablauf der Widerrufsfrist absenden.
Auswirkungen des Widerrufs
Wenn Sie diesen Vertrag widerrufen, erstatten wir Ihnen alle Zahlungen, die wir von Ihnen erhalten haben, einschließlich der Lieferkosten (mit Ausnahme der zusätzlichen Kosten, die entstehen, wenn Sie eine andere Art der Lieferung als die von uns angebotene günstigste Standardlieferung gewählt haben).
Wir können einen Abzug von der Rückerstattung für den Wertverlust der gelieferten Waren vornehmen, wenn der Verlust auf eine unnötige Behandlung durch Sie zurückzuführen ist.
Wir werden die Rückerstattung unverzüglich und nicht später als 14 Tage nach dem Tag vornehmen, an dem wir über Ihre Entscheidung, diesen Vertrag zu widerrufen, informiert wurden.
Für die Rückerstattung verwenden wir dasselbe Zahlungsmittel, das Sie für die ursprüngliche Transaktion verwendet haben, es sei denn, Sie haben ausdrücklich etwas anderes vereinbart; in keinem Fall werden Ihnen aufgrund einer solchen Rückerstattung Gebühren berechnet.
Wir können die Rückzahlung verweigern, bis wir die Waren wieder zurückerhalten haben oder Sie den Nachweis erbracht haben, dass Sie die Waren zurückgesandt haben, je nachdem, was eher eintritt.
Sie müssen die Waren unverzüglich und in jedem Fall spätestens 14 Tage ab dem Tag, an dem Sie uns über den Widerruf dieses Vertrags unterrichten, an Sell Books, LONDON, United Kingdom, zurücksenden oder übergeben. Die Frist ist eingehalten, wenn Sie die Ware vor Ablauf der Frist von 14 Tagen zurücksenden. Sie müssen die direkten Kosten der Rücksendung der Waren tragen. Sie haften nur für einen etwaigen Wertverlust der Waren, der auf eine Behandlung zurückzuführen ist, die nicht zur Prüfung der Art, Eigenschaften und Funktionsweise der Waren erforderlich ist.
Ausnahmen vom Widerrufsrecht
Das Widerrufsrecht gilt nicht für:
- Die Lieferung von Zeitungen, Zeitschriften oder Magazinen mit Ausnahme von Abonnementverträgen; und
- Die Lieferung digitaler Inhalte, die nicht auf einem physischen Medium (z. B. auf einer CD oder DVD) geliefert werden, wenn Sie bei Ihrer Bestellung akzeptiert haben, dass wir mit der Lieferung beginnen können und dass Sie nach Beginn der Lieferung den Vertrag nicht mehr widerrufen können.