Omnibus. De derde persoon, Zinloos geweld, schone handen.

APPEL, RENÉ.

ISBN 10: 9041422625 / ISBN 13: 9789041422620
Gebraucht / Anzahl: 0
Bei weiteren Verkäufern erhältlich
Alle  Exemplare dieses Buches anzeigen

Über dieses Buch

Leider ist dieses Buch nicht mehr verfügbar. Bitte geben Sie Suchbegriffe in das untenstehende Formular ein, um ähnliche Exemplare zu finden.

Beschreibung:

Amsterdam, Uitgeverij Anthos, 2012. Paperback. 8vo. 734 pp. Literaire thrillers. (Mooi exemplaar). De derde persoon is het spannende verhaal van een vrouw wier leven op een boze droom lijkt. Maar als ze daaruit ontwaakt begint de echte nachtmerrie pas. In Zinloos geweld werkt het verleden zó dramatisch door in het heden dat slachtoffers niet uit kunnen blijven. De ingrediënten zijn wraak en jaloezie, en oude en nieuwe rekeningen die vereffend moeten worden. Schone handen is een spannende thriller waarin een vrouw het heft in eigen handen neemt, waardoor haar leven op het spel komt te staan en ze beslissingen moet nemen met ingrijpende gevolgen. Recensie(s): Omnibus met drie romans ter ere van het 25-jarig schrijverschap van de auteur. In 'De derde persoon'* voelt een vrouw zich geterroriseerd door haar ex-vriend en krijgt steun van een andere man. Een vrij simpele, niet slecht geschreven, maar erg uitgerekte psychologische thriller, waarin de herkenbaarheid van een kleinburgerlijke hedendaags-Nederlandse samenleving wel aardig is. In 'Zinloos geweld'** krijgt een organisatieadviseur te maken met wraak en jaloezie waarvan de wortels zowel in het heden als in het verleden liggen. Meer een psychologische roman dan een thriller, hoewel actie en in mindere mate spanning niet geheel en al ontbreken. In 'Schone handen'***heeft een vrouw genoeg van haar rijke leven met een Amsterdamse drugscrimineel; zij probeert zich van hem los te maken. Duidelijk ge?nspireerd door alle afrekeningen en gebeurtenissen in Amsterdam meen je soms een van de hoofdrolspelers te herkennen, maar Appels hoofdpersonen krijgen voldoende eigen statuur om die gedachten naar de achtergrond te drukken. De ontwikkeling van de twee hoofdpersonen is consistent en plausibel. Dit is een van schrijvers beste thrillers. Kleine druk, smalle bindmarge. (Redactie) (booknr: 45013). Buchnummer des Verkäufers

Über diesen Titel:

Bewertung (bereitgestellt von Goodreads):
0 durchschnittlich
(0 Bewertungen)

From the Inside Flap: De derde persoon is het spannende verhaal van een vrouw wier leven op een boze droom lijkt. Maar als ze daaruit ontwaakt begint de echte nachtmerrie pas. In Zinloos geweld werkt het verleden zó dramatisch door in het heden dat slachtoffers niet uit kunnen blijven. De ingrediënten zijn wraak en jaloezie, en oude en nieuwe rekeningen die vereffend moeten worden. Schone handen is een spannende thriller waarin een vrouw het heft in eigen handen neemt, waardoor haar leven op het spel komt te staan en ze beslissingen moet nemen met ingrijpende gevolgen.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Bibliografische Details

Titel: Omnibus. De derde persoon, Zinloos geweld, ...

ZVAB ist ein Internet-Marktplatz für neue, gebrauchte, antiquarische und vergriffene Bücher. Bei uns finden Sie Tausende professioneller Buchhändler weltweit und Millionen Bücher. Einkaufen beim ZVAB ist einfach und zu 100% sicher — Suchen Sie nach Ihrem Buch, erwerben Sie es über unsere sichere Kaufabwicklung und erhalten Sie ihr Buch direkt vom Händler.

Millionen neuer und gebrauchter Bücher bei tausenden Anbietern

Antiquarische Bücher

Antiquarische Bücher

Von seltenen Erstausgaben bis hin zu begehrten signierten Ausgaben – beim ZVAB finden Sie eine große Anzahl seltener, wertvoller Bücher und Sammlerstücke.

ZVAB Startseite

Erstausgaben

Erstausgaben

Erstausgaben sind besondere Bücher, die den ersten Abdruck des Textes in seiner ursprünglichen Form darstellen. Hier finden sie Erstausgaben von damals bis heute.

Erstausgaben

Gebrauchte Bücher

Gebrauchte Bücher

Ob Bestseller oder Klassiker, das ZVAB bietet Ihnen eine breite Auswahl an gebrauchten Büchern: Stöbern Sie in unseren Rubriken und entdecken Sie ein Buch-Schnäppchen.

Gebrauchte Bücher

Mehr Bücher entdecken