Het leven van de elfen.

Barbery, Muriel.

ISBN 10: 9044629751 / ISBN 13: 9789044629750
Gebraucht / Anzahl: 0
Bei weiteren Verkäufern erhältlich
Alle  Exemplare dieses Buches anzeigen

Über dieses Buch

Leider ist dieses Exemplar nicht mehr verfügbar. Hier sehen Sie die besten Ergebnisse zur Suche nach Het leven van de elfen..

Beschreibung:

Prometheus. 2016. 278 p. Paperback. Buchnummer des Verkäufers

Über diesen Titel:

Bewertung (bereitgestellt von Goodreads):
2,75 durchschnittlich
(1.665 Bewertungen)

From the Inside Flap: In een afgelegen dorpje in Bourgondië komt de elfjarige Maria erachter dat ze sterk verbonden is met de natuur. Honderden kilometers verderop, ergens in Italië, ontdekt haar leeftijdgenote Clara dat ze beschikt over grote muzikale gaven, die haar in staat stellen het platteland te verwisselen voor de grote stad Rome.
Het leven van de elfen vertelt het verhaal van twee kinderen met buitengewone talenten die hen in contact brengen met een magische wereld, maar ook met boosaardige krachten. Zowel Maria als Clara strijdt voor het resterende sprankje betovering in het leven. Alleen door hun gaven te bundelen kunnen zij proberen het tij te keren.

Na Elegant als een egel, over een opmerkelijke vriendschap tussen een conciërge en een jong meisje, is Muriel Barbery er opnieuw in geslaagd een bijzondere vriendschap te creëren, een die tijd en ruimte overstijgt.
Het leven van de elfen is een lyrische roman over de zoektocht naar hoop in een wereld die die hoop lijkt te hebben opgegeven, een gevoelige hommage aan de verwoestende kracht van de natuur en de kunst, en een schitterende bespiegeling over het belang van verbeeldingskracht.

Muriel Barbery (1969) is een van de succesvolste Franse schrijfsters aller tijden. Van haar roman Elegant als een egel werden wereldwijd meer dan acht miljoen exemplaren verkocht, en het werd vertaald in tientallen landen.

'Het leven van de elfen is realistisch en tegelijkertijd dromerig. De poëtische taal van Barbery en haar vertederende personages zullen de lezer in verrukking brengen.' La Vie

'Muriel Barbery heeft een lofzang gecomponeerd voor de eeuwenoude samenspraak van creativiteit, het verstand en de natuur.' Le Figaro

'Zeggen dat Muriel Barbery getalenteerd is zou nog
beneden de waarheid blijven. Ze is als een orgel, een orkest
in haar eentje. In staat om een zeer gevarieerd spel
te laten weerklinken, vol eruditie, scherts,
spot, ontroering, strijd en kleur.' Le Nouvel Observateur

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Bibliografische Details

Titel: Het leven van de elfen.

Beste Suchergebnisse beim ZVAB

1.

Gebraucht Anzahl: 1
Anbieter
Antiquariaat A.G. van der Steur
(Den Haag, Niederlande)
Bewertung
[?]

Buchbeschreibung 1786, 11 maart Gedicht ondertekend: A. Deken, Amsterdam. Daamen / Meijer 422; Broekema 3008; Buijnsters 96; Nieuweboer: KBH, MNL. Artikel-Nr. 10013

Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Frage an den Anbieter

Gebraucht kaufen
EUR 79,50
Währung umrechnen

In den Warenkorb

Versand: EUR 14,50
Von Niederlande nach USA
Versandziele, Kosten & Dauer