ISBN 10: 9174630202 / ISBN 13: 9789174630206
Gebraucht / Anzahl: 0
Bei weiteren Verkäufern erhältlich
Alle  Exemplare dieses Buches anzeigen

Über dieses Buch

Leider ist dieses Buch nicht mehr verfügbar. Bitte geben Sie Suchbegriffe in das untenstehende Formular ein, um ähnliche Exemplare zu finden.

Beschreibung:

Buchnummer des Verkäufers

Über diesen Titel:

Bewertung (bereitgestellt von Goodreads):
0 durchschnittlich
(0 Bewertungen)

Inhaltsangabe: Sommaren 2010 sökte Per 34 år kärleken på en svensk dejtingsajt och fick kontakt med Anna från Ryssland. De inledde en intensiv mejlkontakt som gav Per en god insyn i Annas liv. Han fick ta del av hennes problematiska familjeförhållanden, hennes vänskap till barndomskamraten Dinara och baksidan av internetdejting där dejtingsajter i samarbete med äktenskapsagenturer tjänar miljontals kronor via falska kärlekslöften. I den miljö som Anna vistas i florerar inställningen att mutor, maktmissbruk och lögner är ett acceptabelt sätt att nå framgång, det viktigaste är att vara framgångsrik, inte hur man blir det. I denna cyniska värld är det svårt att inte bli påverkad och bli en del av den. Pers vetskap om vad som hände i Annas dramatiska liv skapade ett behov hos honom av att få berätta om detta. För att tillgodose sitt behov valde han att fortlöpande skicka brev till sin vän Samuel som därigenom fick ta del av Annas liv och de känslor som det väckte.

About the Author: Jag heter Thomas Nilsson, arbetar som lärare och är född 1975 i Karlstad. Under min uppväxt så idrottade jag mycket, spelade ishockey, fotboll och bandy, men i samband med min militärtjänstgöring på A9 i Kristinehamn så avslutade jag mitt lagidrottande till förmån för individuell träning i form av styrketräning och löpning. Jag har ett genuint intresse för travsport då jag är delägare i en travhäst samt spelar ofta på V75 och dagens dubbel, jag är även intresserad av samhällsfrågor och aktiehandel. Intresset för att skriva växte sig starkt i samband med skapandet av boken "Annas Inferno". Boken handlar om dagsaktuella frågor och jag hoppas att den även är intressant att läsa. Jag hoppas att boken kan väcka frågor som är värda att fundera på. Oavsett publikens mottagende, så var det personligen givande att skriva denna bok. Jag hoppas kunna dela med mig av denna känsla.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Bibliografische Details

Zustand: New

ZVAB ist ein Internet-Marktplatz für neue, gebrauchte, antiquarische und vergriffene Bücher. Bei uns finden Sie Tausende professioneller Buchhändler weltweit und Millionen Bücher. Einkaufen beim ZVAB ist einfach und zu 100% sicher — Suchen Sie nach Ihrem Buch, erwerben Sie es über unsere sichere Kaufabwicklung und erhalten Sie ihr Buch direkt vom Händler.

Millionen neuer und gebrauchter Bücher bei tausenden Anbietern

Antiquarische Bücher

Antiquarische Bücher

Von seltenen Erstausgaben bis hin zu begehrten signierten Ausgaben – beim ZVAB finden Sie eine große Anzahl seltener, wertvoller Bücher und Sammlerstücke.

ZVAB Startseite

Erstausgaben

Erstausgaben

Erstausgaben sind besondere Bücher, die den ersten Abdruck des Textes in seiner ursprünglichen Form darstellen. Hier finden sie Erstausgaben von damals bis heute.

Erstausgaben

Gebrauchte Bücher

Gebrauchte Bücher

Ob Bestseller oder Klassiker, das ZVAB bietet Ihnen eine breite Auswahl an gebrauchten Büchern: Stöbern Sie in unseren Rubriken und entdecken Sie ein Buch-Schnäppchen.

Gebrauchte Bücher

Mehr Bücher entdecken