Aartsengel Aannathas / druk 1: de zuivere lichtkracht van Lucifer

 
9789460151224: Aartsengel Aannathas / druk 1: de zuivere lichtkracht van Lucifer
Umschlagtext:

Met dit boek wil Aartsengel Aannathas - lichtdrager - terugkeren zoals hij werkelijk is. Lange tijd heeft de mensheid hem gezien als Lucifer, als duivel. Nu kan hij weer als lichtdrager zichtbaar worden. Hoe het zover heeft kunnen komen, vertelt Aannathas zelf in dit boek. Nu is de donkere tijd voorbij en keert Aannathas als lichtdrager terug in het bewustzijn van de mensen. Hij ondersteunt ons bij transformatie en reiniging op diepe innerlijke lagen. Zo kunnen wij de schaduwen in onszelf oplossen en de liefde in onszelf erkennen, waardoor 'ons eigen licht' ook steeds meer op de voorgrond komt te staan. Ursula Frenzel is helderziend en -horend engelenmedium. Zij werkt al meer dan twintig jaar met de helende kracht van engelen.

Umschlagtext:

Met dit boek wil aartsengel Aanathas - lichtdrager en de eerste engel van God - in het bewustzijn van de mensen terugkeren zoals hij werkelijk is. Lange tijd heeft de mensheid hem als Lucifer, als duivel, gezien. In de huidige tijd kan hij echter weer als lichtdrager zichtbaar worden. Hij ondersteunt ons bij transformatie, reiniging op diepe innerlijke lagen en het loskomen van oude patronen. Zo kunnen wij de schaduwen in onszelf oplossen en de liefde in onszelf erkennen, waardoor 'ons eigen licht' ook steeds meer op de voorgrond komt te staan.

- Eerste gechannelde boek van Aartsengel Aannathas/Lucifer
- Informatie voor de vijfde dimensie
- Een juweeltje voor de liefhebbers van gechannelde boeken

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben