Gin & tonic / druk 1: de complete gids voor de perfecte mix

4,2 durchschnittliche Bewertung
( 15 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789401412780: Gin & tonic / druk 1: de complete gids voor de perfecte mix
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Nota de la solapa:

Hét antwoord op de booming 'ginteresse' Gin-tonic, dé longdrink van de jaren 1980, is hipper dan ooit. Cocktailbars, beurzen, menukaarten in de betere restaurants, in de media. Gin is everywhere. Dit boek biedt een antwoord op alle vragen van Ginlovers. Met een rijkelijk geïllustreerd overzicht van de geschiedenis van de gin en de ginfamilies met hun specifieke eigenschappen en smaken. Vandaag bestaan er maar liefst 160 individuele soorten gin en meer dan 20 soorten tonic... Wat te kiezen en wat hoort er naast de gin en de gepaste tonic nog in het glas? Foodpairing en de passende gerechten maken het af. Last but not least wordt een overzicht gegeven van de beroemdste ginbars ter wereld. Gin-tonic is dé hype van nu! In 2012 werd er maar liefst 12 procent meer gin verkocht dan het jaar ervoor. In 4 jaar tijd kwamen er 100 nieuwe ginsoorten bij Zowel voor ginkenners als voor leken Frédéric Du Bois is spirit-connaisseur en eigenaar van Miraflor, marktleider in de distributie van gins in België. Hij levert aan en adviseert de grote namen in de gastronomie en is initiatiefnemer van de Ginbeurzen in Antwerpen. Isabel Boons is freelance foodwriter voor tal van magazines. Ze is ook een fervent ginlover.

Nota de la solapa:

Hét antwoord op de booming 'ginteresse' Gin-tonic, dé longdrink van de jaren 80, is hipper dan ooit. Cocktailbars en restaurants creëren heuse ginmenu's en een bloeiende thuismarkt zorgt voor een ware revival. Gin is in. Maar welke tonic kies je bij welke gin? Welke kruiden passen er nog in het glas? Komkommer of limoen, of geen van beide? Van waar komt deze heropleving? Wat is de geschiedenis van gin? Frédéric Du Bois (ginexpert) en Isabel Boons (culinair journaliste) bieden hét antwoord op al je vragen als ginliefhebber. Met behulp van een zeer praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze. Meer dan 60 gins en 20 tonics worden tot in detail beschreven. Een unieke gincyclopedie bezorgt je een uitgebreid en geactualiseerd overzicht van alle op de markt beschikbare gins en we gingen op bezoek bij de beste ginbars. Tot slot bevat dit boek enkele originele gerechten en recepten in combinatie met gin-tonic. Nu is het aan jou om de theorie in praktijk om te zetten, wij vergezellen je maar al te graag in de zoektocht naar jouw ultieme gin-tonic!

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben