Olaf Evjenth Jern Hamberg Autostretching

ISBN 13: 9789185934041

Autostretching

 
9789185934041: Autostretching

Autostretcing innebär:

- att du själv töjer dina muskler på ett riktigt sätt för att förebygga och/eller lindra muskelstelhet och andra besvär från strama muskler.

- att varje muskel eller muskelgrupp töjs på bästa sätt med hänsyn till dess speciella funktion.

- att tömningen blir komplett därför att den påverkar alla muskler som hindrar rörelsen.

- att töjngsmetoden är säker och stabil pga ordentlig kontroll under hela övingen.

Boken innehåller detaljerade beskrivningar av töjningar för de flesta muskler/muskelgrupper. Töjningsövningarna kan utföras var och när som helst med hjälp av endast ett fåtal enkla och lättillgängliga hjälpmedel.
Med hjälp av denna bok kan var och en lära sig att själv töja sina muskler på ett korrekt sätt. Boken kan även användas av idrottslärare, tränare oh terapeuter av alla kategorier i undervisande syfte.
Olaf Evjenth är fysioterapeut och gymnastikdirektör samt lärare i manuell terapi. Han är sedan 25 år friidrottstränare på elitnivå.
Jern Hamberg är överläkare och lärare i ortopedis medicin.
Båda författarna har över 30 års erfarenhet av undersökning och behandling av rörelseapparatens åkommor med särskild inrikting på muskelproblem.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben