Emmelie Pettersén Uggla Färgat sinne

ISBN 13: 9789175539270

9789175539270: Färgat sinne
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Reseña del editor:

Stockholmsadvokaten Julieta Alvarés är upptagen av en medialt uppmärksammad våldtäktsrättegång. Hon har därför nästan inte tid att bry sig när ett småjobbigt vittne i ett annat mål, försvinner. Det rör ändå bara en ointressant skadegörelse av en bil. Och hon skulle nog inte ha brytt sig om det inte vore för den nya mannen. Han som påstår att han är det försvunna vittnet Smedbom. Han som nästan ser ut som Smedbom. Han som inte är Smedbom.

 

Julietas försök att förstå vad som har hänt med Smedbom kommer leda henne in i en vindlande härva av försvunna personer, brödraskap och mord. Efterforskningarna kommer också föra samman henne med Ralph Nilsson och Lisa Falk.

 

Ralph är en tjurskallig, gammal boxare som äger ett säkerhetsföretag. Han närmare sig de sextio och han gillar egentligen inte någon. Dessutom gör artrosen i höften att han knappt kan gå från köksbordet till kaffebryggaren. Hans liv saknar större mening. Ändå tänker någon mörda honom. I kväll. Med glasskärvor.

 

Lisas hjärna är inte som andras. Hon lever i ett hav av färger framkallade av ljud och bilder. Hennes förmåga är nyckeln till allt. Nyckeln till försvinnanden. Nyckeln till mord. Nyckeln till en lösning. Om hon hinner. I går började en mystisk man förfölja henne.

 

”Färgat sinne” är en thriller med inslag av pusseldeckare som handlar om mord, misshandel och hat men också om värme och oväntad vänskap.  

 

Emmelie Pettersén Uggla är en trettiofemårig jurist med psykologistudier i bagaget. Hon har bland annat arbetat vid advokatbyrå, domstol och socialtjänst. Hon har också ett stort intresse för kampsport. 

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben