Mat för liv och lust

 
9789174240757: Mat för liv och lust

Maten som gör dig och smakar gott!Mat för liv och lust är den klassiska, faktafyllda baskokboken som länge har rekommenderats på sjukhusen till alla som antingen vill eller som på grund av sjukdom, t.ex. diabetes, måste förändra sina matvanor.

Författarna, som är erfarna dietister, reviderar nu boken för fjärde gången med de allra senaste koströnen och ett antal nya recept. Lättfattligt beskriver de hur enkelt man kan påverka sin hälsa positivt genom att äta god och näringsriktig mat. Dessutom inspirerar de med lättlagade recept som omfattar allt från lätta grönsaksrätter och festliga kött- och fiskrätter till läckra desserter och bakverk.

Med hjälp av Mat för liv och lust blir det lätt att göra de små, men bestående förändringarna som leder till mer hälsosamma vanor och en bättre hälsa. Den är det perfekta valet för alla som av hälsoskäl måste förändra sina matvanor, men passar lika bra om man helt enkelt vill leva ett sundare och friskare liv.

Ur innehållet: Mat och vanor, Näringsfakta, Vegetarisk mat, Om BMI, Glykemiskt index, Att ändra vanor, Rörelse och motion

Receptdelen: Bröd, Såser och röror, Grönsaksrätter, Sallader, Kött, Fisk, Soppor, Ris och gryn, Pasta, Potatis, Pizza, paj och omelett, Efterrätter, Bullar och kakorDie Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben