Eva Salqvist Messet från Simona

ISBN 13: 9789170533747

Messet från Simona

 
9789170533747: Messet från Simona

Det plingar i Majas mobil. Det är ett mess med ett foto. Maja tittar på bilden. Hon fattar ingenting. Varför skickar Eva en sån bild? Maja stannar plötsligt upp. Det måste vara Simona som har skickat fotot. Hon försöker tala om var de är.

Maja känner sig konstig, hon vill gråta och skratta på samma gång. Skratta åt att Markus kanske gillar henne. Gråta för de två flickorna som sitter dag ut och dag in och spelar samma tjatiga melodi.

Messet från Simona är en fristående fortsättning på Eva Salqvists debut MSN - Maja söker Noa. Den fick många läsare tack vare sitt lättlästa språk och sina beskrivningar av hur grooming på nätet går till.

Messet från Simona tar upp ett allvarligt ämne, människohandel, på ett sätt som barn kan ta till sig. Det tunga ämnet upplevs inte som tungt eftersom det är uppblandat med bihandlingar som kretsar kring kärlek och vänskap. Handlingen är upplagd som en spänningshistoria och läsaren rycks med av ett snabbt tempo och en medryckande ton i berättelsen.

Messet från Simona ställer frågor om civilkurage och kan användas som underlag vid diskussioner kring etik.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben