Petrus Dahlin (1) (Läs på egen risk)

ISBN 13: 9789163887369

(1) (Läs på egen risk)

 
9789163887369: (1) (Läs på egen risk)

Ensam kvar i varuhuset efter stängning!När Ester provar en snygg klänning hon länge har sneglat på blir hon kvar i varuhuset efter att de har stängt. Och hon är inte ensam ... Glöm råttan i pizzan, med Varuhuset inleder Petrus Dahlin en ny bokserie läskiga vandringssägner för nybörjarläsarna. Läs på egen risk!

Ester har hittat drömklänningen. Varje gång hon går till skolan ser hon den i skyltfönstret. En dag går Ester bestämt in och tar med sig klänningen till provrummet. Hon provar den och beundrar sig i spegeln och glömmer helt bort tiden. För sent inser Ester att varuhuset har stängt och att hon är instängd. Till en början känns det ganska spännande att vara ensam bland alla varor (och allt godis!). Men snart blir det ganska kusligt, när Ester inser att hon inte är ensam på varuhuset ...

Varuhuset är den första fristående delen i ”Läs på egen risk!” - serien med läskiga vandringssägner för nybörjarläsarna.


Illustratör:Johanna Kristiansson

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben