Ett äpple om dagen 70 läckra recept för dig som älskar äpplen

 
9789163611209: Ett äpple om dagen 70 läckra recept för dig som älskar äpplen

De flesta äppelsorter kommer till och med ännu bättre till sin rätt när de tillreds, och även om de många gånger inte behöver så mycket mer än en deg (som innehåller en god del smör och lite socker) så kan man enkelt och på många sätt variera både äpplenas smak, konsistens och form med hjälp av de här 70 recepten många desserter, men även några maträtter.

Boken innehåller även fascinerande läsning om äpplets historia, äppelträd, olika äppelsorter och hur man gör exempelvis mos, sylt, gelé, must ... Här finns också en del fakta om svenska äpplen och äppelgårdar. Ja, du får helt enkelt veta det mesta om vad du kan göra med den här fantastiska frukten och då ökar förstås möjligheterna att kunna ta vara på de mängder av äpplen som finns så nära tillhands när hösten kommer.

Keda Black växte upp i en miljö där kärleken till äpplet följt med i generationer. Hennes förfäder lämnade till och med skotska höglandet för att lättare få tillgång till det älskade äpplet. Intressant är också att Kedas mor introducerade smulpajen i Frankrike på 1970-talet. Just smulpaj var Kedas favoritdessert under hela hennes barndom, och är det fortfarande! Keda som är i mycket god form äter flera äpplen dagligen och ofta olika rätter baserade på äpplen. I den här boken delar hon med sig av sina djupgående kunskaper om denna makalösa frukt.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben