Libers övningar i Sfi: Kommunikativa spel

 
9789147904822: Libers övningar i Sfi: Kommunikativa spel

Muntliga färdigheter i svenska tränas på ett lekfullt sätt med de här 45 kopieringsfria spelen. Spelen är framtagna för de första månadernas svenskundervisning och passar lika bra för både ungdomar och vuxna.

Läs mer
Materialet består av färgglada spel på kopieringsunderlag, som du kan skriva ut och använda fritt på din egen skola. Här finns många olika spelplaner, bingobrickor, ord- och bildkort, memoryspel och mingelövningar.
Spelens syfte är att på ett lekfullt sätt träna och testa nybörjarnas muntliga kommunikation: alfabetisk ordning, klockan, ordfält som kläder och möbler, ordföljd samt förmågan att fråga, förklara och beskriva föremål i närmiljön. Spelen är framtagna för att hjälpa dig att skapa en avslappnad, glad och prestigelös stämning i klassrummet.
Materialet kan användas i alfabetiserings- och nybörjargrupper, både inom Sfi och i grund- och gymnasieskolan. Antalet deltagare i spelen varierar mellan två personer och helklass.

Om författarna
Anette Althén är lärare i svenska som andraspråk på på Språkintroduktion på Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping och har även arbetat som Sfi-lärare. Hon har skrivit läromedel i svenska som andraspråk/sfi på nybörjarnivå. Hon föreläser också om hur man kan arbeta med elever i grupper med kontinuerligt intag.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben