9789147081493: Good Stuff 4 diagnos elevhäfte 5-pack (Good Stuff - skolår 4-6)

Enkelt och roligt att lära sig!
Good Stuff 4-6 är ett inspirerande läromedel som gör engelskundervisningen rolig, både för dig och dina elever. Roliga dialoger och moderna texter varvas med hörövningar, sånger och annat kul. Materialet är tydligt strukturerat, vilket gör det lätt för eleverna att hänga med. Good Stuff gör det enkelt att undervisa – och roligt att lära sig!

Läs mer
Good Stuff 4 och 5
Textbook
Textböckerna är tematiskt uppbyggda. Populära teman, som t.ex. family, friends, clothes, pets, hobbies, holidays och sports, blandas med roliga och användbara dialoger där eleverna får träna modern vardagsengelska. Böckerna innehåller även berättade texter, dikter, rim och ramsor. Rim, ramsor och dikter är både effektiva och roliga pedagogiska verktyg som underlättar och befäster språkinlärningen.
Det finns också ett modernt och omväxlande sångmaterial som lyfter stämningen i klassrummet. Sångerna handlar om allt från semesterresor till monster och otäcka djur.
Böckernas färgglada och detaljerade bilder ger eleverna mycket att samtala kring och ger dig som lärare en möjlighet att individualisera och gruppanpassa undervisningen.
Sista sidan i varje kapitel är en fristående Just -for-fun-sida som inte är kopplad till övningarna i Workbook.
Good Stuff 5 innehåller fler berättande texter samt extratexter för snabba elever.
Workbook
Workbook är ett strukturerat och varierat övningsmaterial med många hörövningar. Det är viktigt att lyssna mycket i tidig ålder och hörmaterialet presenterar både brittisk och amerikansk engelska.
Renodlad grammatikträning med liten regelruta finns samlad i Grammar Attack sist i boken. Du bestämmer själv när och hur du vill ta in grammatiken i din undervisning.
Workbook Dig Deeper
Dig Deeper är en extra arbetsbok där de eleverna kan jobba vidare när de är klara med Workbook. Dig Deeper ger eleverna en lite större utmaning, både vad gäller nivå och innehåll. Den bygger vidare på temana i Textbook och Workbook.
Eleverna tränar läsförståelse, ord och fraser, de skriver, pratar och de löser uppgifter genom att lyssna på varandra. De arbetar skriftligt och muntligt med intervjuer och dialoger som de sedan spelar upp. Många av uppgifterna ger träning av uppgiftstyperna på nationella provet.
Facit laddar du ner från www.liber.se.
Elev-cd
På elev-cd:n kan eleverna lyssna till alla bastexter, d.v.s. alla "gröna" och "blå" texter. Elev-cd:n säljs i 5-pack.
Teacher's Book
Teacher's Book innehåller fler övningar till varje kapitel. För snabba elever finns extraövningar som passar både för individuellt arbete och pararbete. Det finns också manus till hörövningarna, korsord, tips på lekar och kopieringsunderlag till extraövningarna.
Om du vill ha hjälp att planera för läxor finns färdiga läxförslag. Det finns dessutom utförliga kommentarer och faktauppgifter kring språkliga och kulturella företeelser med anknytning till texterna i böckernas kapitel.
Good Stuff Diagnos 4, 5 och A (år 6)
För att hjälpa dig att hålla koll på att varje elev hänger med och når kraven, finns separata diagnoshäften, ett till varje årskurs. Häftena består av 4-7 diagnoser.
Diagnoshäftena är direkt kopplade till Textbook och Workbook och bygger på samma ord och strukturer. Det finns också separata Grammar Attack-diagnoser som testar de moment som tas upp i Grammar Attack i övningsboken.
Elevhäftena säljs i 5-pack.
Till diagnoserna finns särskilda lärarhäften som innehåller bedömningsanvisningar, instruktioner, hörmanus, facit, extra writing- och speakinguppgifter, Yellow Tests (för de gula texterna) och bedömningsprotokoll.
Det finns också en gemensam cd till alla tre årskurserna: Good Stuff 4, 5 + A Hörförståelse-cd. Där finns samtliga hörförståelseuppgifter inlästa.
Good Stuff A - skolår 6
Textbook A
Läs om Robin Hood, Guy Fawkes, The Transparent Twins, Santa Claus, Pippi Longstocking, Harry Potter och mycket mer! Det finns fakta och fantasi, glädje och spänning, tragik och komik i Good Stuff A. Textboken innehåller tio kapitel med texter på två nivåer. I varje kapitel kan eleverna gå från det riktigt lätta till det mer utmanande. Varje text har en ordlista i direkt anslutning till texten. Dessutom finns tre något svårare kapitel för den som vill ha ännu mer att bita i. Alla texter är skrivna av författare från Storbritannien, USA och Australien, men de är bearbetade i Sverige för att passa dig och dina elever.
Workbook A
Till varje text finns det gott om övningar - från kryssfrågor till eget skrivande och berättande. Alla instruktioner är på svenska för att hjälpa eleverna att arbeta så effektivt som möjligt. Grammatikträningen ligger samlad i en särskild avdelning och är fristående från textbokens texter. Du bestämmer alltså själv när du vill ta in grammatiken i din undervisning.
Workbook A - Challenge
Woorkbook A - Challenge är en mer utmanande övningsbok än den ordinarie övningsboken. Challenge har tillkommit efter önskemål om en övningsbok till de elever som klarar mer avancerade övningsuppgifter. Challenge har därför fler produktiva och resonerande uppgifter, fler fördjupningsövningar och ett större fokus på valfrihet.
Svårighetsnivån är höjd och samtliga instruktioner är på engelska, men ungefär hälften av övningarna är desamma som i den ordinarie Workbook och fungerar som gemensam bas. Det går utmärkt att använda båda övningsböckerna parallellt i klassrummet, då sidorna i böckerna är helt överensstämmande.
Good Stuff A Pluswebb
Good Stuff Pluswebbarna täcker in skolår 6-9, de följer Good Stuff-seriens upplägg och struktur. Läs mer om vad en Pluswebb är
Good Stuff Pluswebbarna innehåller:
- Ordförståelseövningar
- Läsförståelseövningar
- Hörförstålseövningar
- Självtest
- Grammatikövningar
- Större projekt
- Kunskapsmål
Eleverna får både befästa baskunskaper och använda det de har lärt sig i tillämpningsövningar. Alla webbarna innehåller en stor fristående del med grammatikövningar och större projekt med tydliga mål som följer en stegvis pedagogik där eleven får stöd under hela arbetet fram till dess att de kan presentera sitt uppdrag, visuellt, skriftligt eller muntligt.
Tough Stuff A - Något att bita i!
Tough Stuff A (skolår 6) är en mer krävande bok att sätta i händerna på de elever som behöver lite att bita i. Tough Stuff är, precis som det låter, ett läromedel med attityd. Det är ett bonusmaterial för dina avancerade elever, de som klarar av en större utmaning både i svårighetsgrad och innehållsmässigt.
Tough Stuff är helt fristående från Good Stuff-serien men följer samma teman. Finessen är att du kan fördjupa Good Stuff om du använder dig av serien men oavsett läromedel är Tough Stuff ett utmärkt komplement för självständig fördjupning.
Med Tough Stuff kan eleverna arbeta antingen självständigt eller i mindre grupp. I dessa allt-i-ett-böcker ryms fakta, verklighetsbaserade berättelser, nyskrivna noveller och utdrag ur välkända böcker. Varje tema innehåller två-tre texter med tillhörande läsförståelse, lucktexter, skrivuppgifter och olika sätt att öva glosor. Facit finns gratis på www.liber.se.
Just Stuff A - För elever med läs- och skrivsvårigheter
Just Stuff A (skolår 6) är ett välstrukturerat och lekfullt läromedel i engelska, anpassat för elever med läs- och skrivsvårigheter. Men boken kan även användas till elever som läser extraengelska, exempelvis som språkval.
Just Stuff A kan användas parallellt med läromedlet Good Stuff då temana är desamma och böckerna på olika sätt förstärker varandra.
Good Stuff Listening A+B
Till Good Stuff-serien finns extra hörövningar som passar år 6 och 7. Fokus i hörövningarna är engelska i vardagliga situationer. Till cd-skivan finns ett kopieringsunderlag med uppgifter att arbeta med före, under tiden och efter att man lyssnat klart. Materialet passar mycket bra för alla som behöver extra hörövningar till sina elever, inte bara de som använder Good Stuff.

Om författarna
Författare till Good Stuff 4:
Carolyn Keay, Anna-Karin Schutz, Gunilla Malmborn, Birgitta Hoas och Andy Coombs.
Författare till Good Stuff 5:
Carolyn Keay, Andy Coombs och Birgitta Hoas.
Författare till Good Stuff 6:
Andy Coombs, Roland Hagvärn, Kjell Johansson och Monika Saveska Knutagård.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben