Prestanda Startblock P 4.0

 
9789140673824: Prestanda Startblock P 4.0

Prestanda Startblock P innehåller praktiska övningar för gymnasiets Fordon- och transportprogrammets två programgemensamma kurser: 

- Fordons- och transportbranschens villkor ...
- Fordonsteknik – introduktion

Prestanda Startblock P är en vidareutveckling av tidigare upplagor av Startblock och ett stabilt lärverktyg för Fordon- och transportprogrammets programgemensamma kurser. Läromedlets framgång beror till stor del på att författarnas val och konstruktion av övningarna baseras på en gedigen lärarerfarenhet samt att de lyckades väva samman olika kurser till en pedagogisk helhet.
Vi rekommenderar att användningen av Startblock P kompletteras med Startblock T som i princip har samma indelning av övningar men som innehåller teoretiska instuderingsuppgifter. Uppgifterna i Startblock T är relaterade till faktaböckerna Prestanda Bas och Prestanda Branschkunskap.

Eftersom kursen Fordons- och transportbranschens villkor ... har formuleringar som syftar till att eleven ska tillägna sig en bred branschkunskap innehåller Startblock P övningar där eleven sammanställer insamlad information och presenterar den i skrift eller på något annat sätt. Dessa moment är lämpliga att samordna med ämnet svenska. För elever som vill ha en extra utmaning finns plusuppgifter kopplade till vissa uppdrag.

Startblock P och T har en gemensam lärarhandledning, en webbtjänst som säljs som årslicens. Här finns facit till Startblock T, men eftersom övningarna i Startblock P är beroende av den utrustning som används på respektive skola finns inget facit till Startblock P. Här finns också extra instuderingsuppgifter för både Prestanda Bas och Prestanda Branschkunskap. OBS, samma material finns i de interaktiva versionerna av Prestanda Bas och Prestanda Branschkunskap.

Vill du ha en fortlöpande uppföljning av elevernas arbete i Startblock rekommenderar vi Fotech FT-Grund, en webbtjänst med självrättande uppgifter. Du kan i en rapportfunktion följa elevernas resultat.

Författare är Kjell Anund, Sven Larsson och Anders Ohlsson. Alla verksamma som lärare på FT-programmet.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben