LEX Affärsjuridik Fakta och övningar

 
9789140672155: LEX Affärsjuridik Fakta och övningar

LEX-serien är utvecklad för Gy 2011:s ämnesplan i juridik. I LEX förenas teori med praktik; faktaböckerna innehåller såväl övningsuppgifter som djupare diskussionsfrågor.

LEX Affärsjuridik är framtagen till kursen Affärsjuridik. LEX Affärsjuridik  behandlar de rättsområden som är viktiga ur ett företagsperspektiv. Boken tar upp viktiga områden som till exempel associationsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt med mera. LEX fokuserar också på juridiska begrepp och problemlösning i rättsliga sammanhang och visar på olika sätt att lösa affärstvister.

LEX passar dig som vill ha

  • ett läromedel som ger teoretisk kunskap och praktisk träning
  • en läromedelsserie som täcker in alla tre delarna i ämnet juridik
  • ett läromedel skrivet av erfarna och verksamma jurister.

LEX-serien är författad av: Eva Lundberg, som är gymnasielektor  och som var Skolverkets ämnesexpert i juridik vid reformen Gy 2011. Mikael Pauli, som är hovrättsassessor (yngre domare) och som fn är verksam i Marknadsdomstolen. Erik Öman, som är jurist och civilekonom, och som arbetar vid Riksgälden. Alla tre har en gedigen erfarenhet av undervisning.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben