Leon, Donna (2) (Brunetti)

ISBN 13: 9789137133690

(2) (Brunetti)

 
9789137133690: (2) (Brunetti)

Andra boken med den karismatiske kriminalkommissarie Brunetti

Tidigt en morgon hittas en kropp flytande i en av Venedigs kanaler. Uppståndelsen blir stor när det visar sig att den döde är en amerikansk soldat som blivit knivmördad.

Kriminalkommissarie Brunetti, en av Venedigpolisens skarpaste hjärnor, får i uppdrag att lösa fallet. Han inser snart att det inte rör sig om något vanligt rånmord och besöker militärbasen i Vincenza, där soldaten var stationerad.

Amerikanernas hemlighetsmakeri tyder på att något inte står rätt till. Brunetti börjar misstänka att soldaten hade kommit något på spåren som absolut inte fick komma ut. Men vilka är egentligen inblandade? Den amerikanska militären, maffian, poliser eller kanske till och med Brunettis egen familj.

Donna Leon lyckas väva ihop italiensk historia, en dramatisk konsthärva och en obehaglig mordintrig med Venedigs strålande kultur och väldoftande matkonst. Serien om kommissarie Brunetti är en succé runt om i världen, utom i Italien där den inte ges ut eftersom Donna Leon vill fortsätta leva ett anonymt liv.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Product Description:„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben