Mitt i mål Textbok 2:a uppl

 
9789127435896: Mitt i mål Textbok 2:a uppl

Sfi kurs D Reviderad och moderniserad!

Vår nya upplaga av Mitt i mål innehåller flera olika texttyper, allt från berättelser och faktatexter till dialoger, dikter och sånger. Texterna är intressanta och bjuder tilldiskussion, debatt och eftertanke. Mitt i mål vänder sig till både ungdomar och vuxnasom läser sfi kurs D eller motsvarande nivå inom andra skolformer.

Kommunicera, reflektera och skriv!

Med Mitt i mål får eleverna reflektera och uttrycka sina åsikter i samband med läsningen.

Lärobokens stora variation av texter och uppgifter passar utmärkt i klassrumsundervisningen. Genom boken löper även en skrivkurs och en kurs som behandlar lärande och studieteknik för att förbereda eleven på fortsatta studier. Samtidigt ger bokens olika texttyper, dialoger och hörövningar eleverna grundlig träning i att läsa, lyssna och svara på frågor om formellt såväl som informellt språk. Texter, dialoger och hörövningar rör sig i olika miljöer i vardagslivet, det svenska samhället och i arbetslivet.

Övningsboken följer textboken

Övningsboken följer upp texter och teman i textboken och eleven får möjlighet att repetera och fördjupa sina kunskaper i grammatik, läsförståelse och skrivning.

Ljud

Alla textbokens dialoger och hörövningar är inlästa med naturligt tal och ligger som ljudfiler på på nok.se/mittimal bakom fliken EXTRAMATERIAL. Inloggningskoden medföljer boken.

Kort om Mitt i mål:
        Moderna texter
        För vuxna & ungdomar
        Om Sverige idag
        Kulturella jämförelser
        Anpassad efter nya kursplanen
        Sfi kurs D
        Språkintroduktion
        Genrepedagogik och texttyper

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben