Caminando 5 Lärobok Digitalbok ljud

 
9789127435162: Caminando 5 Lärobok Digitalbok ljud
Reseña del editor:

Vad är Caminando?

Caminando är en läromedelsserie för Spanska 1-5 för gymnasiet och vuxenutbildningen.

Caminando bygger språkkunskaperna steg för steg, genom att metodiskt varva kommunikation med ordförråd och grammatik. Människor och miljöer är autentiska och ger nyanserade insikter om livet i Spanien och Latinamerika. Läromedlet har en struktur som gör det lätt att individanpassa och variera undervisningen, och det fungerar både i grupper och vid självstudier.

Caminando ger dig trygghet och inspiration, och skapar modiga och kompetenta elever.

Ny upplaga!
Nu kommer Sveriges populäraste spanskläromedel i ny upplaga! Böcker skrivna direkt för Gy 2011 som uppfyller dina och elevernas höga krav. Utan att förlora alla de ingredienser som gjort Caminando till det läromedel som ger dig och dina elever överlägset mest innehåll och kvalitet.

Vad är nytt? Tydlig koppling till Gy 2011 Nyskrivna texter och uppgifter Kortare enheter (unidades) lätt att hinna med! Tydligare progression: mål och delmål Mer fri produktion och fokus på kommunikation Fler hörövningar! Modern teknik och undersökande arbetssätt Fokus på formativ undervisning Ny lärarhandledning med färdighetstester och bedömningshjälp


Nya Caminando och Gy 2011
I nya Caminando blir eleverna medvetna om sin inlärning och får redskap att lära sig mer. Vi lägger extra fokus på förmågor och språkliga strategier, och arbetar med formativt lärande direkt från nybörjarnivån. Redan i Spanska 1 får eleverna kontakt med flera olika texttyper.

Tydlig progression
Enheterna i nya Caminando är kortare och syftet med varje arbetsområde är tydligt. Övningarna kan göras i valfri ordning och leder fram till konkreta delmål (Tareas finales) med kreativa uppgifter som rör produktion och interaktion enligt Gy 2011. Det är tydligt för både lärare och elever vad man lärt sig!

Kommunikation och samspel
Språkfärdighet uppstår genom samspel. Nya Caminando öppnar upp för mer fri produktion. Via trygga stödstrukturer, i form av fraser, tematiska ordlistor och grammatik, rör sig eleverna från det välbekanta till det nya. Eleverna tränar sig att se mönster, diskutera lösningar och reflektera över språket.

Fler hörövningar!
Hörförståelse är svårt därför har vi nu fler hörövningar i varje enhet. Hörövningarna med röster från flera olika länder, tränar både generell och detaljerad förståelse.

Modern teknik och undersökande arbetssätt
Caminando speglar en skiftande omvärld och samtid. Modern teknik är naturliga inslag i bokens övningar, och webbövningarna är ett perfekt komplement där eleverna kan öva ordförråd och grammatik om och om igen. I nya Caminando får eleverna får kontinuerligt utforska mer om den spansktalande världen och redan i Spanska 1 uppmanas de att diskutera några samhällsfrågor på svenska.

Formativ undervisning och bedömning
Kamratrespons och bearbetning av text och tal är viktiga element som ger dig möjlighet att arbeta formativt i varje enhet. I lärarhandledningen finns en provbank med färdighetsprov och praktisk bedömningshjälp. 

Caminando 5
Här tar vi spanskan till en ny nivå med texter i olika genrer, autentisk hörförståelse och verklighetsnära uppgifter. Dina elever får en bra förberedelse att ta sig ut i världen och massor av verktyg för att lära sig mera spanska.
Caminando 5 är uppdelad i de fyra färdigheterna, vilket ger dig ett friare arbetssätt och möjlighet att planera kursen helt efter eget huvud.

 

Caminando sparar tid
Ett bra läromedel ska fungera effektivt och spara tid. I Caminando 1-4 hittar du därför allt på samma ställe: texter, övningar, facit, självdiagnoser, översättning av texterna och dubbla ordlistor. Inlästa texter, hörövningar och glosträning ingår - detta når du enkelt via en kod i boken!

Caminando Interaktiv lärobok Plus
Med plusfunktionerna i Caminandos interaktiva bok blir undervisningen flexibel och lätt att individanpassa. Alla texter och instruktioner är inlästa med naturligt tal. Dessutom hörövningar i anslutning till bokens uppslag och rikligt med webbövningar på grammatik och ordförråd allt på samma ställe.

Interaktiv lärarhandledning
Den interaktiva lärarhandledningen är en digital lärobok med inbyggda lärarverktyg, metodiska tips för varje uppslag och en bank med färdighetsprov. Använd digitalt i klassrummet vid genomgångar, eller skriv ut den och använd traditionellt.
 

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben