Optimisme voor beginners: rust en ontspanning dankzij een positieve levenshouding

 
9789088400544: Optimisme voor beginners: rust en ontspanning dankzij een positieve levenshouding
From the Inside Flap:

Rust en ontspanning dankzij een positieve levenshouding

Veel mensen hebben verleerd om zowel de kleine als de grote dingen in het leven van de positieve kant te bekijken. Op den duur hebben ze een pessimistische kijk op het leven ontwikkeld, wat zijn neerslag heeft op hun geestelijke en lichamelijke gezondheid.
De laatste jaren is herhaaldelijk aangetoond dat mensen met een optimistische kijk op het leven gemiddeld minder vaak ziek zijn en langer leven dan pessimisten.

Dit boek toont aan dat het helemaal niet moeilijk is om over te stappen op een optimistische levenshouding: we hoeven het alleen maar te willen! De auteurs geven praktische tips om optimisme te ontwikkelen op elk gebied van het leven: bij het opstaan, bij het werk, bij het huishouden, het koken, de opvoeding van de kinderen, geldzorgen, het verkeer, onze gezondheid, ouder worden, enz. enz.
Probeer iedere dag een tip uit en wordt met de dag relaxter, prettiger, vrolijker, gezonder, fitter, zelfverzekerder, succesvoller, energieker en vooral... gelukkiger!

Birgit Kaltenthaler is journaliste, yogalerares en geeft cursussen autogene training.
Susanne Oswald studeerde bedrijfskunde en vervolgens natuurgeneeskunde. Dit praktiseert ze sinds 10 jaar.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben