NT2 liedjes (Anders nog iets ?)

 
9789085060154: NT2 liedjes (Anders nog iets ?)
Umschlagtext:

Omschrijving
Met muziek kun je op een aangename manier iets van taal leren. Een heleboel woorden, structuren, uitdrukkingen en intonatiepatronen worden met behulp van liedjes makkelijk, bijna onmerkbaar in het gehoor en het taalgebruik van een taalleerder ingeslepen. De methode is te gebruiken naast iedere NT2-methode als aangename afwisseling in de NT2-les. Naast typische NT2-onderwerpen als kennismaken, de familie, het weer, naar de winkel gaan en de weg vragen, zijn er ook liedjes gebaseerd op ervaringen en onderwerpen aangedragen door de cursisten zelf, zoals in het geval van de liedjes 'Alles is hier anders' en 'Hoe voel jij je vandaag?'
Begin- en eindniveau
Anders nog iets? is bedoeld voor de grote groep taalleerders Nederlands. De liedjes en de oefeningen zijn zeer geschikt voor beginnende leerders, jong en oud, laag- en hoogopgeleid, maar ook voor meer gevorderde leerders.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben