Leer Arabisch met Alifba education (Arabisch leren met Alifba Education)

 
9789082044102: Leer Arabisch met Alifba education (Arabisch leren met Alifba Education)
From the Inside Flap:

Welkom bij Alifba Education, ontdek de beste en de leukste manier om
Arabisch te leren!

Met behulp van deze cd-rom worden kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met de letters van het Arabische alfabet en hun verschillende uitgangen. Hoe klinken ze, hoe schrijf je ze en hoe spel je Arabische woorden? Dit en nog veel meer komt aan bod in deze leuke en leerzame cd-rom. De prachtig vormgegeven leerspellen van Alifba Education sluiten heel goed aan bij de belevingswereld van het kind. Onze spelletjes dragen bij tot een optimale ontwikkeling van motorische en visuele vaardigheden. Daarnaast wordt het concentratievermogen vergroot en het doorzettingsvermogen gestimuleerd!
De fantasierijke afbeeldingen prikkelen de verbeeldingskracht en maken het leren van de Arabische alfabet makkelijker én leuker.

Methode

Wij werken vanuit de visie dat de beste leerresultaten worden bereikt wanneer de hersenen optimaal geactiveerd worden en wanneer alle zintuigen, emoties en verbeeldingskracht bij het leerproces betrokken worden. De grote hersenen bestaan uit de linker- en de rechterhersenhelft. De linkerkant is belangrijk voor het besturen van de analytische processen terwijl rechterkant is vooral verantwoordelijk voor creatieve processen. In het talenonderwijs wordt vooral een beroep gedaan op de linkerhersenhelft. De kunst is om beide hersenhelften te stimuleren. Op deze manier leren kinderen sneller en gaan zij creatiever met informatie om.


Wat leer je?

Tijdens het spelen traint het kind spelenderwijs o.a.:
de fijne motoriek (oog-hand coördinatie),
het concentratievermogen,
het visueel onderscheidingsvermogen,
het werkgeheugen,
het lange termijngeheugen,
het herkennen van de klanken,
het herkennen van de letters,
het koppelen van beelden aan de letters,
het koppelen van de klanken aan de letters,
het spellen van woorden,
het schrijven van de letters.

Veel leerplezier gewenst!


spelenderwijs Arabisch leren met de Cd-rom van Alifba Education!

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben