D. Lachman Beghar Het beloofde paradijs

ISBN 13: 9789081451710

Beghar Het beloofde paradijs

 
9789081451710: Beghar Het beloofde paradijs
Review:

Rotterdam Via yoga en mijn Hindustaanse achtergrond probeer ik een ieder het hogere doel van ons als mens te onderwijzen en te bezinnen. Ik vertel over fases en essenties van het leven bij en door mijn oefeningen. Ik vertel over het uitkomen uit de cirkel die de oorzaken zijn van pijn, leed en verdriet in je eigen ik. Een cirkel dat bemoeilijkt je lichaam gezond te worden en om vooruit te komen. Béghar, het beloofde paradijs is een harde feit voor onze hersenen, die door leugens, illusies en materialisme jarenlang in en uit zijn gehersenspoeld. Béghar biedt jouw de mogelijkheid om je zelf te begrijpen. Béghar vertelt over het begin van het hogere doel van kennis, mens, beschaving en cultuur. Daarom adviseer ik iedereen om Béghar, het beloofde paradijs te lezen. Dilip Gobiend (Yoga instructeur ) (Dilip Gobiend (Yoga instructeur ) Keihard de waarheid 20101112)

Recensent: S.Bansidhar Bron: Pandiet/ Voorzitter Link: sr.bansidhar@gmail.com 16 november 2010 21:49 Titel recensie: Het boek draagt bij tot een beter begrip en tot vorming van een goed beeld... Recensie : De schrijver van het Roman,,BEGHAR¿, de heer Djotipersad Lachman heeft in dit boek op een voor een groot publiek toegankelijke manier het leven van de Hindoestaanse bevolkingsgroep, hun zorgen, hun worstelingen om een plaats te verwerven in de Surinaamse ¿ en ook in de Nederlandse ¿ samenleving op een goed en makkelijk te begrijpen manier weten neer te zetten. Ook de Hindoe religie, normen, waarden, verkeerde interpretatie en toepassing van vele regels - denk maar de regels omtrent het kastenstelsel zijn thema¿s die zodanig aan de orde komen dat de lezer zelf een juist oordeel kan vellen over de waarheid van religieuze vraagstukken die soms tot twisten leiden. Het boek draagt bij tot een beter begrip en tot vorming van een goed beeld over de vele vragen in de Hindoe gemeenschap. De schrijver is behoorlijk bekend met de Hindoe tradities, geloof, leefpatroon enz. en ik hoop dat zijn initiatief zal leiden tot heel veel positieve reacties. Pandiet S.Bansidhar Voorzitter stichting Jaagritie, Voorzitter / coördinator drie Hindoe tempels in Rotterdam, Voorzitter van de Hindoe Basis school in Rotterdam Priesterraad voorz. van genoemde Mandiers enz. ==== Met vriendelijke groet, S.Bansidhar (S.Bansidhar Het boek draagt bij tot een beter begrip en tot vorming van een goed beeld 20101119)

Radjinder Raghoebarsing aan mij details weergeven 08:14 (4 uren geleden) De weg naar t paradijs is niet zonder doorns. Alle obstakels hebben een reden. Laten wij onze lessen trekken uit be ghar en de wereld tot n paradijs maken! Ing radjinder raghoebarsing Verstuurd vanaf mijn iPhone Ingenieur, reclasseringsambtenaar (Radjinder Raghoebarsing Laten wij onze lessen trekken uit be ghar en de wereld tot n paradijs maken 20101119)

From the Inside Flap:

Geachte lezers,

Eindelijk is het zover, het lang verwachte boek ¿Béghar (Thuisloos), Het beloofde Paradijs¿ is uit.

Béghar brengt u een deel van de ¿gedwongen¿ vergeten geschiedenis over de Hindus, via het gezin Kailash Anandsingh, aan het licht. Een geschiedenis dat zich zal ontfermen van de overlapte doek dat door de ¿rest¿ van de wereld is bedekt.

Djotipersad Lachman wenst u veel lees plezier¿

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben