Tom Poes en de pas-kaart

3,25 durchschnittliche Bewertung
( 4 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789079287536: Tom Poes en de pas-kaart
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Contraportada:

Tom Poes en de Pas-Kaart is een compleet nieuw verhaal. In het verhaal Tom Poes en de Pas-Kaart gaan Olivier B. Bommel en Tom Poes op zoek naar het land waar het gras altijd groener is. Dick Matena (69), jarenlang striptekenaar voor de Toonder Studio's en officiële opvolger van Marten Toonder, is de tekenaar en schrijver van het verhaal. Hij ziet het nieuwe verhaal als een klassiek Bommelverhaal. "Het is een typisch Toonder universeel thema - het denken dat het elders beter is." VIA WWW.BOMMELGLOSSY.NL KUNT U MEEDOEN MET DE HEER BOMMEL KLEURWEDSTRIJD. DE HOOFDPRIJS IS EEN UITGAVE MET DAAROP UW EIGEN COVER. "Weinig maatschappelijk misstanden die ons leven treffen, zijn onbenoemd gebleven. Geen machthebber is onkwetsbaar voor zijn milde spot. Rommeldam is niet ver weg van het Binnenhof. We zouden Toonder veel vaker moeten lezen, ook bij Buitenlandse Zaken." Frans Timmermans, Minister van Buitenlandse Zaken 2012-2014 De Telegraaf: "Heer Bommel en Tom Poes zijn terug! Dick Matena weet een spannend Tom Poes verhaal verrassend knap te combineren met de literaire klasse van een klassiek Bommelverhaal, en toont zich hiermee een waardig opvolger van Marten Toonder. Een heerlijk boek om te lezen en te bekijken!" Veronica Magazine: **** Een Pluim voor Heer Matena!

Comentario del autor:

Dick Matena is in 2014 geëerd met de titel van ‘Levend erfgoeddrager’. Een terechte beloning voor meer dan vijftig jaar stripvakmanschap voor de volgens velen meest productieve en veelzijdige striptekenaar van Nederland. Dick Matena heeft als striptekenaar bij de Toonder Studio’s gewerkt aan onder andere Tom Poes en Panda, en na 1968 als freelancer voor talloze stripbladen in binnen – en buitenland. Later is hij ook klassiekers gaan bewerken, zoals “De Avonden” van Gerard Reve. Hij heeft verschillende belangrijke prijzen gewonnen, waaronder de Nederlandse Stripschapsprijs in 1986 en de Bronzen Adhemar in 2003, de Vlaamse Staatsprijs voor het Beeldverhaal.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben

Weitere beliebte Ausgaben desselben Titels

9789079287215: Tom poes en de pas-kaart

Vorgestellte Ausgabe

ISBN 10: 9079287210 ISBN 13: 9789079287215
Verlag: Uitgeverij Personalia, 2014
Hardcover

9789079287642: Tom Poes en de Pas-kaart

Uitgev..., 2015
Hardcover