R. Martina Omega Healing CD Box

ISBN 13: 9789078947080

Omega Healing CD Box

 
9789078947080: Omega Healing CD Box
From the Inside Flap:

Gebruik van de speciale Omega programmering cd's.
De Omega cd's trainen het onbewuste en het autonome zenuwstelsel naar
optimale synergie en verwijdering van alle blokkades. Het beste tijdstip om
ze te beluisteren is voor het slapen gaan.
Cd 1
De Omega Helingcodes
Met de helingcodes kunnen we geloofsovertuigingen corrigeren, zodat we alle
omstandigheden kunnen bekijken vanuit de realiteit en niet vanuit het gevoel van bedreiging. Het lichaam is de perfectste helingmachine op aarde, mits onze cellen niet door stress in een verdedigingspositie worden gedwongen. Door de helingcodes wordt de constante stress in ons lichaam een halt toegeroepen; hierdoor kunnen onze cellen vanuit de beschermmodus naar hun groeimodus bewegen. Ons immuunsysteem wordt dan `super opgeladen'. We maken ons lichaam vrij van ziekten en beschermen ons lichaam tegen nieuwe.
Cd 2
Bio-energie - Het verwijderen van parasitaire energieën.
We leven in een parasitaire energieomgeving. Mensen om ons heen vreten onze energie op en o.a. het lichtnet, gsm's, computers en magnetrons verzwakken onze levensenergie. Met deze cd leer je hoe je je daartegen beschermt door gebruik van speciale visualisaties en technieken.
Cd 3
Speciale klankschalen sessie om alle chakra's te openen.
Deze speciale klankschalen sessies brengen alle chakra's in hun normale toestand. Je komt dan weer in de blauwdruk van cellulaire herinneringen en je krijgt de kans onverwerkte conflicten aan te pakken, die kunnen leiden tot onder andere kanker en chronische ziekten.
Cd 4
Speciale Trance Affirmaties
Deze affirmaties worden, met behulp van sjamanistische rituelen, gebruikt om de spirituele krachten (hogere geneeskracht) in te zetten die iedereen in zich heeft. Deze affirmaties doe je elke dag minimaal 10 minuten.
Cd 5
Genezings Tijdslijn
De Genezings Tijdslijn is een nieuwe ontdekking van Roy Martina. Het gaat om het induceren van een specifiek genezingsprotocol in het onbewuste dat in een specifieke tijdsperiode plaatsvindt. Hierdoor krijgt het lichaam de juiste informatie. Deze informatie is zo helder dat het lichaam niets anders kan dan genezen en gezond blijven.
Cd 6
Kankerresistentie in het immuunsysteem programmeren
Kanker neemt hand over hand toe. We moeten er alles aan doen om ons immuunsysteem zodanig te programmeren dat het het ontstaan van kanker tegengaat.Roy Martina heeft meer dan 20 jaar ervaring met de behandeling van mensen die aan kanker leiden. Hij gebruikt al zijn kennis om te onderwijzen hoe je zo goed mogelijk kankerresistent kunt worden.
Cd 7
Werken met je eigen Mind - Zelfheling
Gedurende de helingsweek leer je hoe je moet visualiseren en hoe je je onbewuste Mind programmeert voor een levenslange gezondheid en vitaliteit. Roy Martina is een expert op het gebied van preventieve geneeswijzen. Hij zal je speciale informatie geven waarmee je verder kunt. Het induceren van je verborgen geneeskrachten De meeste mensen weten niet wat ze allemaal kunnen. De eerste stap is het creëren van een Identiteit, zodat je weet dat er meer in je is en dat je daarop gaat vertrouwen. Dan leer je hoe je je potentieel moet aanboren om gezondheid, genezing en andere zaken die je in je leven wilt.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben