Yin Yang kalender 2016

 
9789077677902: Yin Yang kalender 2016
From the Inside Flap:

Het Yin Yang-symbool is ontstaan in de Chinese cultuur en het staat symbool voor het in balans brengen van tegengestelde energieën. Het zijn elkaars tegenpolen, maar ze complementeren elkaar ook en vormen zo een geheel. Het leven heeft deze dualiteit, maar ook eenheid, in zich. In de Yin Yang-filosofie streeft men altijd naar harmonie en balans en het wordt op vele gebieden toegepast.

De verandering van yin en yang in de vier seizoenen is de kern van het leven: groei, voortplanting, verouderen en verval. Door respect te tonen voor de natuurlijke wetten is het mogelijk om te leven in harmonie met de omgeving en onder andere vrij van ziekte te zijn. De wijzen van China hebben dit al eeuwen gevolgd. De Yin Yang-filosofie vraagt soms een andere manier van denken, voor anderen is het echter pure herkenning.

In deze Yin Yang Kalender staat informatie over de invloed van yin en yang in het dagelijkse leven, maar ook het gebruik van de Yin Yang-filosofie in management, geneeskunde, wetenschap, voeding, gezondheid, sport, politiek, stedenbouw, geografie en bij schijnbaar onoplosbare vraagstukken. De auteur put haar informatie uit haar opleiding Traditionele Chinese Geneeswijze en de eveneens duizenden jaren oude Jiéqì, (24-zonnentermen), een kalender die in Azië veel in de (preventieve) gezondheidszorg en de landbouw wordt toegepast.

Marjanne Hess van Klaveren is ook auteur van onder andere de Maankalender.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben