Eindelijk eigen baas / druk 2: 13 verrassende adviezen voor wie droomt van een eigen zaak

3,54 durchschnittliche Bewertung
( 13 Bewertungen bei GoodReads )
 
9789077445303: Eindelijk eigen baas / druk 2: 13 verrassende adviezen voor wie droomt van een eigen zaak
Umschlagtext:

Staar jij tijdens de uren van de baas wel eens door het venster met de blik op oneindig, dromend van een leven als zelfstandige? Dan is dit boek je op het lijf geschreven. Het bevat 12 verrassende strategieën die regelrecht indruisen tegen de algemene waarheden waarmee ondernemers-in-spe om de oren worden geslagen. Lees dit boek en ontdek: hoe auteur Gunnar Michielssen in 10 minuten zijn eigen zaak uit de grond stampte waarom je maar beter begint voor je bezint hoe je carrière omhoog schiet wanneer je klanten flink teleurstelt dat het gat in de markt vaak meer heeft van een bodemloze put waarom een businessplan je geen meter verder helpt waarom je beter niet in de toekomst investeert waarom antieke schoorsteenvegers meer verdienen dan trendy milieuconsulenten dat je de adviezen uit dit boek gerust in de wind mag slaan

Umschlagtext:

Zet de stap van werknemer naar zelfstandige. Je droomt al jaren van een leven als zelfstandige ondernemer? Je bent je leven als loonslaaf beu en wil eindelijk op eigen benen staan? Dan is het hoog tijd voor actie. Gunnar Michielssen rekent af met hardnekkige misverstanden en helpt je op weg om je eigen dromen te realiseren. In Eindelijk eigen baas maak je kennis met 13 originele adviezen, die regelrecht indruisen tegen de algemene waarheden waarmee ondernemers in spe om de oren worden geslagen.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben