Inventor 2011: computer Ondersteund Ontwerpen

 
9789072487698: Inventor 2011: computer Ondersteund Ontwerpen
From the Inside Flap:

Titel: Inventor 2011, Computer Ondersteund Ontwerpen
Auteur: Ir. R. Boeklagen
ISBN: 978-90-72487-69-8, NUR 991
Uitvoering: Hardcover, leeslint, 1570 pagina¿s
Inventor 2011

Wilt u stap voor stap technisch tekenen leren met Inventor? Of bent u al een bedreven Inventortekenaar die snel wil updaten of zich wil verdiepen in gevorderde technieken? Dan is dit boek voor u de uitkomst en alles wat u nodig heeft. De nieuwste versie van het Inventor studie- en naslagboek is compleet geüpdate en wederom geschreven door de bekende auteur Ir. R. Boeklagen.

Door de sterke mix van theorie, geleide instructie en oefeningen is het boek ideaal zelfstudiemateriaal. Het boek leert u stapsgewijs alle tekentechnieken en bevat onmisbare achtergrondinformatie. Naast de toepassing van Inventor legt het boek ook de nadruk op de tekenregels en moderne ontwerptechnieken als skeletmodellering waarmee u sneller ontwerpt.

Het boek is opgebouwd uit negen delen:
¿ deel 1 90 blz. Inventor in vogelvlucht, Projecten
¿ deel 2 160 blz. Schets (Eng.: sketch)
¿ deel 3 300 blz. 3D Vorm (Eng.: feature)
¿ deel 4 130 blz. 2D Tekening (Eng.: drawing)
¿ deel 5 310 blz. Samenstelling (Eng.: assembly), met o.a. Lassen en Frame Generator, Skeletmodellering, iCopy en Inventor Studio
¿ deel 6 160 blz. Plaatwerk (Eng.: sheet metal)
¿ deel 7 215 blz. Ontwerpen, met o.a. Excel, iAssembly, iLogic en Design Accelerator
¿ deel 8 155 blz. Eindige Elementen Berekeningen (Eng.: FEA)
¿ deel 9 60 blz. Vault, Installatie

Verschillende hoofdstukken zijn gegroepeerd in reeksen. Zo is er de Variantenreeks voor klantspecifiek ontwerpen en de Skeletreeks voor innovatief ontwerpen. De nieuwe mogelijkheden van versie 2011 staan apart aangegeven voor gebruikers die alleen willen updaten.

Gebruiksgemak
Inventor 2011 wordt getypeerd door haar gebruiksgemak. Het boek is geschreven in een toegankelijke stijl, waarbij de auteur veel gebruik maakt van voorbeelden en illustraties. De teksten zijn bovendien niet uit het Engels vertaald, maar geschreven door een Nederlandse auteur die de Nederlandse tekennormen hanteert. Daarnaast is gekozen bij de indeling van het boek voor een heldere tweedeling: de Nederlandse functies en begrippen zijn terug te vinden in de inhoudsopgave, de Engelse commandonamen in de index.
Online ondersteuning
Als extra steuntje in de rug biedt de website van TEC/ CAD College demonstratiefilmpjes van tientallen oefeningen uit het Inventorboek. Deze moderne ondersteuning is laagdrempelig en zeer geschikt voor de zelfstandige Inventorgebruiker. Verder kunt u via de CAD College Tools uw opgedane kennis toetsen.

De nieuwe uitgave over Inventor 2011is, zoals altijd, verzorgd door de gerenommeerde schrijver Ir. Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Computer Ondersteund Ontwerpen. De auteur geeft cursussen bij het CAD College van TEC in Nijmegen in Inventor en AutoCAD aan tekenaars en constructeurs. Daarnaast verzorgt hij de HBO-opleidingen voor Inventor, AutoCAD, 3ds Max en Revit. Hij ontving de Autodesk award ¿Best ATC Instructor of the Benelux¿.
- Nederlandse tekst
- Nederlandse tekennormen
- Beginnende gebruiker
- Gevorderde gebruiker
- Uitgewerkte oefeningen via internet
- CAD College Tools via Internet

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben