Verwandte Artikel zu Bouwboek voor kindercentra

Bouwboek voor kindercentra

 
9789068685763: Bouwboek voor kindercentra
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Nota de la solapa:

De afgelopen tien jaar is de kinderopvang in capaciteit verdrievoudigd. De uitbreiding is gerealiseerd in splinternieuwe gebouwen, alleen of samen met een school of andere organisatie, en in bestaande panden die verbouwd zijn tot kindercentra. Altijd is het een gebouw dat in de eerste plaats bestemd is voor kinderen en daarnaast voor medewerkers
en ouders.
Een goed gebouw voor kinderen is een doordacht gebouw. Het is gebaseerd op heldere keuzes over pedagogische visie, werkwijze en groepsopbouw. Het voldoet aan praktische, functionele en technische eisen. En het heeft een buitenruimte die veilig en uitdagend is.
Er is geen blauwdruk voor zo’n gebouw: visies en werkwijzen verschillen en daarmee ook de gebouwen.
Dit Bouwboek voor kindercentra levert de bouwstenen voor het inhoudelijk programma van eisen waarmee opdrachtgevers (kinderopvangorganisaties, corporaties, schoolbesturen) hun eigen wensen kunnen formuleren voor een nieuw of te verbouwen kindercentrum. De uitgave biedt nuttige informatie voor architecten, ontwerpers van gebouwen en buitenruimten voor kinderopvang en voor adviseurs en beleidsmakers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van nieuwe kindercentra.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben