De ruimte van de architect / druk 1: Lessen in architectuur 2

3,94 durchschnittliche Bewertung
( 18 Bewertungen bei GoodReads )
 
9789064503795: De ruimte van de architect / druk 1: Lessen in architectuur 2
Umschlagtext:

In 1991 verscheen Herman Hertzbergers Lessons for Students in Architecture. Het bevat de colleges die hij sinds 1973 heeft gegeven aan de Technische Universiteit in Delft. Dit uiterst succesvolle boek is vele malen herdrukt en inmiddels verschenen in het Japans, Duits, Italiaans, Portugees, Chinees en Nederlands. Een Griekse en Poolse editie zijn in voorbereiding.

De ruimte van de architect is Hertzbergers tweede boek. Het is complementair aan Lessons for Students in Architecture, maar staat op zichzelf. Het beschrijft de achtergronden van zijn werk van de laatste tien jaar en de idee n die eraan ten grondslag liggen, waarbij wederom een breed scala aan onderwerpen en ontwerpen van kunstenaars, voorlopers, 'klassieken' en collega's de revue passeert. Hertzbergers eigen werk vormt daarbij steeds een belangrijke referentie.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben