Beren op de weg, spinsels in je hoofd: omgaan met emoties op het werk: de Rationele Effectiviteits Training

2,95 durchschnittliche Bewertung
( 44 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789058713100: Beren op de weg, spinsels in je hoofd: omgaan met emoties op het werk: de Rationele Effectiviteits Training
Umschlagtext:

Bestseller! Van dit boek zijn meer dan 300.000 exemplaren verkocht.

- Voor iedereen die spanning en stress op het werk wil verminderen
- Al meer dan 300.000 exemplaren verkocht
- Praktische methode RET leert je omgaan met emoties op het werk


Piekeren over problemen, ergernissen, gevoelens van onmacht en onrecht. Veel mensen hebben dagelijks te maken met deze bronnen van spanning en onrust. Vaak leggen zij de oorzaak ervan bij de situatie zelf. 'Het ligt niet aan ons', denken ze. Dat maakt werken uitputtend in plaats van prettig.

Beter presteren met RET
Een groot deel van de narigheid veroorzaken we echter zelf. Onze manier van denken en fantaseren bepaalt uiteindelijk hoe we ons voelen en hoe we ons opstellen en gedragen. Dit is het uitgangspunt van de Rationele Effectiviteits Training (RET) Met dit boek leer je beter omgaan met allerlei situaties in het werk die aanleiding kunnen zijn voor ergernissen, stress, niet-productief gedrag en slechte sociale contacten. De vele voorbeelden in het boek maken de boodschap duidelijk: een manager van emoties heeft zichzelf beter in de hand.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben