Zij is de baas!: ... op haar manier! : 15 vrouwen aan het roer in Limburgse bedrijven

 
9789057203695: Zij is de baas!: ... op haar manier! : 15 vrouwen aan het roer in Limburgse bedrijven
From the Inside Flap:

Hoe doen vrouwelijke ondernemers het aan de top? Hoe zijn ze er geraakt en hoe combineren ze hun drukke job met hun privéleven? En vooral: hoe staan ze hun vrouwtje in een harde mannenwereld? Vijftien topzakenvrouwen uit de Limburgse businesswereld werden geïnterviewd door vijftien vrouwelijke journalisten van Het Belang van Limburg. Telkens met twee doelen voor ogen: het vrouwelijk ondernemerschap een gezicht geven én het stimuleren.
Zij is de baas op haar manier is een initiatief van VKW Limburg en kadert binnen het project Ondernemende Vrouwen dat gerealiseerd wordt met de steun van Europa (EFRO) en Vlaanderen.
Deze reeks verhalen over bekende en minder bekende Limburgse zakenvrouwen geeft een duidelijk beeld van hoe het eraan toegaat op het hoogste niveau. Zij is de baas op haar manier is een stimulans voor alle ondernemende vrouwen in spe.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben