Alles is zoals het zou moeten zijn / druk 1

3,67 durchschnittliche Bewertung
( 155 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789049952457: Alles is zoals het zou moeten zijn / druk 1
Umschlagtext:

Alles is zoals het zou moeten zijn is een scherpe relatiekomedie over liefde, seks en daten.

Iris Vandenberg is eindredacteur bij Media Nox; een hip televisieproductiebedrijf gespecialiseerd in realityshows als Bitch Slap en Orgastronomie. Misschien niet de meest elegante titels, maar zoals Iris zelf zegt: 'Ik heb principes en vaste lasten.'
Haar eigen studie Journalistiek heeft zij destijds opgegeven om, middels een carrière in de tv-wereld, de medische opleiding van haar jeugdliefde Pieter te financieren. Nu hij als kaakchirurg aan de slag is en zij samen een huis hebben gekocht, is Iris klaar voor de volgende stap: een kind.
Maar Pieter wil nog geen vader worden; wat Iris doet besluiten om eigenhandig actie te ondernemen - met verregaande consequenties. Zéker als op de dag van de bevalling ook nog blijkt dat Pieter is gevallen voor de charmes van een vileine coassistente die hem overhaalt om 'goed werk' te gaan doen in Afrika.
Nu zij volkomen onverwacht wordt geconfronteerd met een onzekere toekomst als alleenstaande moeder, moet Iris niet alleen haar weg vinden in het emotionele mijnenveld van wraakfantasieën, online dating en seks met collega's, ook moet zij leren accepteren dat je het leven niet zomaar naar je eigen wensen kunt monteren.
Samen met haar twee beste vriendinnen (en een even aantrekkelijke als ongrijpbare hondenuitlater) vindt Iris langzaam maar zeker haar evenwicht terug. Maar niet voordat ze op hilarische wijze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond - waarbij ook nog een lang begraven familiegeheim wordt ontrafeld.
Alles is zoals het zou moeten zijn voert je mee in een achtbaan vol onverwachte, gênante en humoristische ontwikkelingen, die je tot op de laatste pagina blijven boeien.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben