Exponentiële organisaties: waarom nieuwe organisaties tien keer beter, sneller en goedkoper zijn - en hoe jij dat ook wordt

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789047008330: Exponentiële organisaties: waarom nieuwe organisaties tien keer beter, sneller en goedkoper zijn - en hoe jij dat ook wordt
Review:

"Exponential Organizations is een uniek boek omdat het alle aspecten combineert. Het kijkt naar zowel interne als externe succesfactoren en weet dit te vertalen naar een praktisch raamwerk waarmee bestuurders, managers en consultants aan de slag kunnen!" (Marco Derksen 20141120)

"De wereld van innovatie verbinden met nieuwe creativiteit; de auteurs verkennen deze nieuwe wereld en delen hun toolbox met ons." (Daan Roosegaarde, ondernemer en kunstenaar 20141120)

From the Inside Flap:

'Exponentiële organisaties' is een must read voor CEO's, ondernemers en beleidsmakers die niet alleen de noodzaak voor verandering zien, maar ook aan de slag willen. In een tijd waarin ontelbaar veel nieuwe mogelijkheden en kansen zich voordoen, is een nieuw soort business opgestaan: de exponentiële organisatie. Deze bedrijven zijn in staat een groeicurve te laten zien die exponentieel is, dankzij de integrale toepassing van onder andere community's, big data, slimme algoritmes en nieuwe technologieën. Zij laten de traditionele lineaire bedrijven ver achter zich. Ismail, Van Geest en Malone onderzochten honderden startups en interviewden tientallen CEO's van de snelst groeiende organisaties (zoals Airbnb, Netflix, Tesla, Waze, Arianna Huffington en Chris Anderson). In dit boek brengen ze de ontwikkelingen op organisatorisch en technologisch gebied in kaart en ze presenteren een raamwerk van interne en externe factoren waarmee elke organisatie, of het nu om een start-up of een multinational gaat, een exponentiële organisatie kan worden.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben