Exponentiële organisaties / druk 2: waarom nieuwe organisaties tien keer beter, sneller en goedkoper zijn - en hoe jij dat ook wordt

 
9789047008330: Exponentiële organisaties / druk 2: waarom nieuwe organisaties tien keer beter, sneller en goedkoper zijn - en hoe jij dat ook wordt
Umschlagtext:

Beste Business Boek van het Jaar 2014 - Frost & Sullivan

Hoe concurreer je met een startup die amper kosten heeft voor ontwikkeling en die meer dan 10 keer sneller schakelt? Wat zijn de nieuwe businessmodellen die passen bij de toekomst? Hoe transformeer je een bestaande organisatie naar een Exponentiële Organisatie?

In een tijd waarin ontelbaar veel nieuwe mogelijkheden en kansen zich voordoen, is een nieuw soort business opgestaan: de Exponentiële Organisatie. Deze bedrijven zijn in staat een groeicurve te laten zien die exponentiëel is, dankzij de integrale toepassing van onder andere communities, big data, slimme algoritmes en nieuwe technologieën. Zij laten de traditionele lineaire bedrijven ver achter zich.

Salem Ismail, Yuri van Geest en Mike Malone onderzochten honderden startups en tientallen ceo's van de snelstgroeiende organisaties, van Airbnb, Netflix, Tesla en Waze tot Arianna Huffington, Tim O'Reilly en Chris Anderson. In dit boek brengen ze de ontwikkelingen op organisatie- en technologisch gebied in kaart en komen met een raamwerk van interne en externe factoren waarmee elke organisatie, of het nou om een startup of een multi-national gaat, een Exponentiële Organisatie kan worden. Een must read voor ceo's, ondernemers en beleidsmakers die niet alleen de noodzaak voor verandering zien, maar daar ook mee aan de slag willen.

Dit is het eerste boek van Singularity University, de nieuwe universiteit van NASA, Cisco en Google in Silicon Valley. Salim Ismail was onder meer Vice-President van Yahoo! en betrokken bij de Singularity University. Hij is veelgevraagd spreker en actief entrepreneur in Silicon Valley.
Yuri van Geest is ambassadeur van Singularity University Nederland, lid van het Topteam Creatieve Industrie, medeoprichter van Mobile Monday en Quantify Self en oprichter van innovatiebureau Trend8. Michael S. Malone is tech journalist voor onder meer Wall Street Journal en schrijver van een twaalftal boeken, waaronder The Virtual Corporation en The Future Arrived Yesterday.

Umschlagtext:

Een must read voor ceo's, ondernemers en beleidsmakers die niet alleen de noodzaak voor verandering zien, maar ook aan de slag willen.In een tijd waarin ontelbaar veel nieuwe mogelijkheden en kansen zich voordoen, is een nieuw soort business opgestaan: de exponentiële organisatie. Deze bedrijven zijn in staat een groeicurve te laten zien die exponentieel is, dankzij de integrale toepassing van onder andere community's, big data, slimme algoritmes en nieuwe technologieën. Zij laten de traditionele lineaire bedrijven ver achter zich.

Salim Ismail, Yuri van Geest en Michael S. Malone onderzochten honderden startups en interviewden tientallen ceo's van de snelst groeiende organisaties (zoals Airbnb, Netflix, Tesla, Waze, Arianna Huffington en Chris Anderson). In dit boek brengen ze de ontwikkelingen op organisatorisch en technologisch gebied in kaart en ze presenteren een raamwerk van interne en externe factoren waarmee elke organisatie, of het nu om een start-up of een multinational gaat, een exponentiële organisatie kan worden.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben