Effective writing in English: a sourcebook

2,29 durchschnittliche Bewertung
( 7 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789046901618: Effective writing in English: a sourcebook
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 

Effective writing in english: a sourcebook editado por Coutinho Uitgeverij

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Nota de la solapa:

Van veel Nederlandstalige academici en hbo'ers wordt verwacht dat zij correct, aantrekkelijk en doeltreffend Engels schrijven.
Effective writing in English: a sourcebook is een betrouwbare leidraad bij het Engelstalige schrijfproces. Het geeft praktische adviezen hoe een overtuigende Engelse tekst geschreven moet worden, met aandacht voor het maken van voorlopige versies, het structureren van de tekst, het ordenen van alinea¹s en zinnen, en het redigeren van het eindresultaat.

Het doel van Effective writing in English is om de controle van een schrijver over zijn tekst te vergroten, en om te laten zien hoe je met een Engelse tekst je communicatieve doelen kunt bereiken. Een van de instrumenten daarvoor is een uitgebreide lijst van (ver)taalproblemen waar Nederlandstalige schrijvers in het Engels tegenaan lopen.

Het boek is een vervolg op Writing better English van M. van der Laaken e.a. en kan gebruikt worden naast Principles and pitfalls of English grammar van J. Lachlan Mackenzie.
Er is een speciale website bij dit boek met oefenmateriaal dat geregeld wordt geactualiseerd.

Mike Hannay en J. Lachlan Mackenzie zijn als hoogleraar verbonden aan de afdeling Taal en Communicatie van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Beide auteurs hebben een brede ervaring in het doceren aan Nederlandstalige studenten Engels.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben