De Grote Hamersma 2011: de beste wijnen in alle prijsklassen

 
9789046808238: De Grote Hamersma 2011: de beste wijnen in alle prijsklassen
From the Inside Flap:

De Grote Hamersma 2011
Harold Hamersma
Wijnprofessional Harold Hamersma komt met een onmisbaar en allesomvattend jaarboek voor iedere wijnliefhebber. Niet alleen de beste wijnen onder de 5 euro en de flessen tussen de 5 en 10 euro maar ook de meer exclusieve vondsten komen uitgebreid in deze vuistdikke gids aan bod. Overzichtelijk gerangschikt naar land, prijs en winkel.
De Grote Hamersma winkelt bij de supermarkten, is een vaste klant bij wijnspeciaalzaken, loopt binnen bij slijterijketens en selecteert de beste internetaanbieders. Hij is kind aan huis bij de biologische wijnimporteurs en reist de wereld af op zoek naar nieuwe vondsten en trends.
Dit bijna 1500 paginas tellende boek staat boordevol DGH aanbevolen wijnen, wijnweetjes, druiven- en landeninformatie, quizvragen, wijnspijscombinaties en inspiratielijsten. Wat drink je bij boerenkool met worst, pasta pesto, kreeft of entrecote? Welke wijnen kun je het best cadeau geven en wat drink je op een zonnig terras of s winters bij de openhaard? Hamersma weet altijd raad en schreef met De Grote Hamersma een onmisbare bron voor iedereen die
zijn dorst naar wijnkennis wil lessen.

Harold Hamersma is de vaste wijnschrijver van Het Parool en HP/De Tijd. Hij heeft al vele succesvolle wijnboeken op zijn naam staan, waaronder de afgelopen vijf edities van De Wijnalmanak en Wijnreis door mijn lichaam. Over de positieve effecten van wijn drinken. Hamersma is een veelgevraagde gast op de radio en is regelmatig te zien op de televisie. Bovendien is hij bedenker/initiatiefnemer van Foodtube.nl, de site met videofilms over eten en drinken.

www.degrotehamersma.nl

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben