Te gezellig in de les: een zorg voor ouders en leraren

4 durchschnittliche Bewertung
( 2 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789045702988: Te gezellig in de les: een zorg voor ouders en leraren
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Dalla seconda/terza di copertina:

Middelbare scholieren zijn in staat zelfstandig te werken, zelf hun opdrachten te plannen en deze volgens planning uit te voeren. En zij zijn meesters in het multitasken: ze kunnen communiceren via de computer én met hun buren én aan een werkstuk bezig zijn.
De eerste opvatting leidde tot de uitwassen van het studiehuis; de tweede opvatting scheldt school en leraren vrij van de taak in te grijpen wanneer het te gezellig wordt in de les.
Beide opvattingen zijn inmiddels met onderzoek naar de werking van hersenen weerlegd. Maar dat lijkt vooralsnog aan het onderwijs voorbij te zijn gegaan.

Voor Te gezellig in de les hielden Astrid Boon en Leo Prick een enquête onder scholieren van havo en vwo. Resultaat: middelbare scholieren willen dat de scholen en de leraren duidelijke regels stellen en die ook strikt handhaven. En de ouders? Volgens veel leraren zijn ze te bemoeizuchtig. Tegelijk weten ze meestal niet of pas laat in het jaar dat door wanorde sommige lessen niet goed lopen of soms hele klassen slecht presteren.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben