Een schitterend ongeluk

 
9789044347395: Een schitterend ongeluk
From the Inside Flap:

"Na een dagje strand met de vriendengroep krijgen Mees en Jasper, al sinds hun studententijd een stel, een ernstig auto-ongeluk. Mees komt er goed van af en kan al snel haar oude leven oppakken, maar Jasper heeft zwaar hersenletsel. Hij gaat een lange revalidatietijd tegemoet en moet zijn baan in Londen opgeven. Hoe meer hij herstelt, hoe duidelijker het wordt dat zijn karakter onherkenbaar is veranderd en van zijn verleden kan hij zich weinig herinneren. Dan staan er totaal onverwacht mensen uit Londen bij Mees en Jasper op de stoep; niet alleen blijkt Jasper er een tweede gezin te hebben, hij is ook betrokken geweest bij diverse criminele activiteiten.
Was het auto-ongeluk wel een ongeluk en is Jasper zijn geheugen echt kwijt? Met wie deelde hij zijn geheimen en wie wist net als Mees van niets? En waar is de vijfde vriend gebleven, die een paar jaar eerder plotseling verdwenen is?"

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben