Bedrijfsinformatiesystemen, 11e editie met XTRA toegangscode

 
9789043095112: Bedrijfsinformatiesystemen, 11e editie met XTRA toegangscode
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Nota de la solapa:

Dit boek biedt (aankomende) managers een grondige basiskennis van die bedrijfsinformatiesystemen. Centraal staat het leren nemen van beslissingen over technologie, het verschaffen van inzicht in efficiënte bedrijfsprocessen het verkrijgen van maximaal rendement uit investeringen in ICT. Elk hoofstuk is voorzien van leerdoelen, herhalings- en discussievragen, een samenvatting en vraagstukken op het gebied van spreadsheets, databases, e-commerce en e-business.

Deze nieuwe editie is volledig geactualiseerd. Ontwikkelingen als outsourcing, beveiliging, cloud computing, Web 2.0 en Web 3.0 en het bedrijfsgebruik van wiki's, blogs en sociale netwerken komen aan bod.

Doelgroep
Bedrijfsinformatiesystemen is geschikt voor studenten aan economische en informaticaopleidingen in het hoger onderwijs, evenals managers die hun kennis van bedrijfsinformatiesystemen willen uitbreiden.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben