2013 (Beter belonen: een correcte bezoldiging voor werknemers en bedrijfsleiders)

 
9789034115072: 2013 (Beter belonen: een correcte bezoldiging voor werknemers en bedrijfsleiders)
From the Inside Flap:

UPDATEIn de nieuwe editie werd onder andere aandacht besteed aan de regelgeving inzake de niet-recurrent resultaatsgebonden bonus (CAO 90), de techniek van de aandelenopties, betalingen aan werknemers in het kader van de overdracht van auteursrechten en internationale tewerkstelling. Ook de problematiek inzake schijnzelfstandigheid wordt uitgebreid toegelicht.

Beter verlonen stelt de personeelsmanager of HR-verantwoordelijke in staat om op de beste manier zijn werknemers en bedrijfsleiders te verlonen.

Alle wettelijke bepalingen om een correct verloningsbeleid uit te werken op de meest voordelige manier, worden in dit boek besproken.

Beter verlonen biedt concrete antwoorden op vragen uit de praktijk zodat het boek een handig werkinstrument is om te raadplegen. Vragen die behandeld worden zijn o.a.: Welke kosten zijn eigen kosten van de werkgever en welke vergoedingen kunnen in dit verband vrij van RSZ en belasting aan de werknemers worden verleend? Welke sociale voordelen kunnen werknemers krijgen?

Over de auteurs

Beter verlonen is een uitgave van Standaard Uitgeverij Professional in samenwerking met SD Worx.


„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben