Help! Mijn kind heeft faalangst: Gids voor ouder en kind bij het omgaan met faalangst en examenvrees (Dutch Edition)

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789031383313: Help! Mijn kind heeft faalangst: Gids voor ouder en kind bij het omgaan met faalangst en examenvrees (Dutch Edition)

Gebleken is dat ruim 10 procent van de kinderen tussen tien en veertien jaar echt last heeft van faalangst. Dat is heel vervelend; het maakt ze onzeker, het belemmert ze in een harmonische ontwikkeling tot volwassene. Dit boek maakt duidelijk wat je er als ouder samen met je kind aan kunt doen: Hoe herken je faalangst? (ook bij jezelf!). Hoe maak je faalangst bespreekbaar? Hoe kun je ervoor zorgen dat stress minder invloed heeft op het (school)leven van je kind? Hoe kun je stress voorkomen? Help! Mijn kind heeft faalangst biedt oefenmateriaal in de vorm van ontspanningsoefeningen en opdrachten, vragen die je met je kind kunt bespreken, en tips hoe je het contact met de school kunt optimaliseren allemaal praktische handvatten die hun effectiviteit in de praktijk bewezen hebben.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

About the Author:

Herberd Prinsen heeft een eigen praktijk voor psychotherapie, voor met name pubers, hun ouders en docenten. Verder heeft hij een trainings-en adviesbureau (www.hpc.nu) voor het onderwijs en organisaties in het bedrijfsleven. Hij heeft ruime ervaring op onderwijsgebied; hij was 10 jaar leerlingbegelieder/counselor en tot begin 2009 nog actief als docent biologie, mens &maatschappij. Herberd schreef diverse boeken.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben