Renata / druk 1 (Middernacht (5))

4,26 durchschnittliche Bewertung
( 26.769 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789024562794: Renata / druk 1 (Middernacht (5))
Umschlagtext:

Lara Adrian
MIDDERNACHT
Vijfde boek
Renata
Wat Vijftig tinten grijs betekende voor het romantische genre, betekenen de boeken van Middernacht voor het fantastische genre.

Renata is een van de dodelijkste krijgers die er is, maar haar geïsoleerde bestaan wordt plots verstoord als ze een goudblonde vampier ontmoet die haar een wereld binnenlokt vol gevaar en verlangen. Deze Nikolai kickt er namelijk op om wraak te nemen op vijanden van de Broederschap, maar zijn volgende doelwit is moeilijker te benaderen dan anders. Eén vrouw staat hem in de weg, de verleidelijke en dodelijke lijfwacht van zijn doelwit: Renata.
'Lara Adrian heeft een unieke mix gevonden tussen erotiek en actie.' - Romantic Times Magazine (4,5 ster)
'Fans opgelet, de reeks wordt alleen maar beter!' - Fresh Fiction
Lara Adrian behaalde wereldwijd enorme successen met haar romantische vampierromans, waaronder meerdere New York Times en Publishers Weekly bestsellers. De Middernacht-boeken verschijnen in meer dan 15 landen en zijn in Europa al 5 miljoen keer verkocht.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben