Tim Powers De openbaring

ISBN 13: 9789024550074

De openbaring

 
9789024550074: De openbaring
From the Inside Flap:

ER ZIJN WARE GEBEURTENISSEN EN GESCHIEDENISBOEKEN....
In bezet Parijs raakt de jonge dubbelagent Andrew Hale via de infiltratie van een communistisch spionagenetwerk betrokken bij een occulte strijd die nog meedogenlozer is dan de Tweede Wereldoorlog.
Twee decennia later, in 1963, keert hij terug in actieve dienst en wordt hij opnieuw geconfronteerd met zijn grootste nachtmerrie:de dodelijke, misgelopen operatie Declare.
Van Whitehall tot de Arabische woestijn, van het naoorlogse Berlijn tot de straten van Moskou. overal is Hale betrokken bij de internationale politiek en bij grimmig spionagewerk.
Het lot van Andrew Hale, zijn jeugdliefde - de vurige communiste Elena Teresa Ceniza-Bendiga - en zijn grote tegenstander, de verrader Kim Philby. is verweven met Ararat, de Bijbelse berg in het Midden-Oosten... een plek die geesten breekt, levens verwoest en zielen verslindt.
De opmerkelijke verbeelding van Tim Powers schiep een meesterwerk: niets minder dan een geheime geschiedenis van onze tijd.
Een epos over spionage. avonturen, liefde, onthullingen en nachtmerries...

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben