Erger kan het niet worden: alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes (Volledige verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes)

4 durchschnittliche Bewertung
( 2 Bewertungen bei Goodreads )
 
9789023458531: Erger kan het niet worden: alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes (Volledige verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes)
From the Inside Flap:

`Erger kan het niet worden ` dacht ik, toen ik mij halverwege het boek Alleen op de wereld bevond. Hier ontrolt zich een navrante levensloop waarin ik mij kan spiegelen. Want ook een heer wordt vaak getroffen door de holle oogopslag van voorbijgangers, wanneer hij tastend de weg zoekt in de doolhof van zijn ziel. Gerijpt door ervaringen en getekend door lotgevallen weet ik er alles van, als men begrijpt wat ik bedoel. Daarom strek ik graag een hulpvaardige hand uit naar eenieder die op een bijster spoor zijn kluts zoekt. aldus de heer O.B.B. te R.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben