Laura Restrepo Delirium

ISBN 13: 9789021009056

Delirium

 
9789021009056: Delirium
From the Inside Flap:

Wanneer Aguilar na een zakenreis terugkeert in Bogotá, Colombia, treft hij zijn vrouw Agustina in een verontrustende toestand aan. Ze is gek geworden. Aguilar staat voor een raadsel en realiseert zich dat hij vrijwel niets over haar verleden weet.
Vastbesloten om de liefde van zijn leven terug te krijgen, duikt hij in Agustina's familiegeschiedenis en ontdekt een aantal onverwachte en schokkende feiten over haar.

De Colombiaanse Laura Restrepo (1950) was jarenlang politiek actief in Zuid-Amerika. Ze maakte deel uit van de guerrillabeweging in Argentinië en werkte ruim tien jaar als verslaggeefster, waarbij ze veel schreef over de Colombiaanse drugshandel. Delirium werd in 2004 bekroond met de Premio Alfaguara, een internationale literatuurprijs.

Van de oorspronkelijke Spaanse editie van Delirium zijn over de hele wereld inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht. De vertaalrechten zijn aan18 landen verkocht; in Frankrijk en Italie heeft de roman literaire prijzen gekregen

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben