Wat je zegt ben je zelf: in gesprek over congruentie (Kubusreeks)

 
9789013045475: Wat je zegt ben je zelf: in gesprek over congruentie (Kubusreeks)
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Nota de la solapa:

'Walk your talk!' verwachten we van managers, onderwijzers, politici. Maar vaak zeggen mensen niet wat ze doen, en nog vaker doen ze helemaal niet wat ze zeggan. Daar kunnen we van alles van vinden, we vinden iemand dan bijvoorbeeld onverantwoord, onbetrouwbaar of gek. Maar nog gekker is dat mensen zelf niet in de gaten lijken te hebben dat ze niet doen wat ze zeggen. Zou dit nou alleen bij ánderen voorkomen, zijn wij er zelf vrij van ? Het valt niet mee om over dit fenomeen met elkaar in gesprek te gaan. Als iemand niet doet wat hij zegt, bedekken we dar graag met de mantel der liefde. Maar daar wordt niemand wijzer van. In Wat je zegt ben je zelf opent Julien Haffmans met veelzeggende spreekwoorden een gesprek over deze incongruentie. Ze sluit af met een eenvoudige, maar niet makkelijke oplossing. Voor iedereen die zelfkennis en mensenkennis wil ontwikkelen.
Julien Haffmans begeleidt individuen en teams bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Ze is arbeidsen organisatiepsychology en werkt aan een promotie over in vrijheid organiseren. Julien past de 'congruentietoets' regelmatig toe op haar eigen werk, en benut deze als interventie om verandermanagers, leidinggevenden en teams te steunen om te doen wat ze zeggen en te zeggen wat ze doen. haffmans@samenwerkingsvraagstukken.nl
In de kubusreeks 'Over leven in organisaties' zijn de volgende titels verschenen:
- Macht is overall - Rinike Geers
- Wat je zegt ben je zelf - Julien Haffmans
- Hart voor kwaliteit - Marjan Hoogendijk
- Leiderschap, eenvoud in complexiteit - Mieke van Iersel
- De kern van de zaak - Judith Scholten
- Emoties aan het werk - Anitra van der Voort

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben