Bressan, Giorgio Pater Pio

ISBN 13: 9788776910075

Pater Pio

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei Goodreads )
 
9788776910075: Pater Pio
Reseña del editor:

Den italienske kapucinermunk Francesco Forgione, som levede fra 1887 til 1968, blev som katolsk præst kendt under navnet pater Pio. Han blev født i den lille by Pietrelcina og blev i 1910 tilknyttet klostret i San Giovanni Rotondo i provinsen Foggia i Syditalien. Her oplevede han det sjældne fænomen, der kaldes stigmatisering. Det består i smertefulde og blødende sår i hænder, på fødder og i siden - svarende til de sår Jesus fik ved korsfæstelsen. I bogen berettes om pater Pios mærkelige skæbne og hans virksomme liv. Under normale forhold ville ingen have hørt om ham, men mirakler, bilokationer, omvendelser og hans stigmata har gjort ham til en af de største personligheder i den katolske kirke i vor tid.

Biografía del autor:

Giorgio Bressan er født i Italien, mere præcist i den nordøstlige del, den 25.5.1937 og kom første gang til Danmark i slutningen af '50erne. Han har været selvstændig erhvervsdrivende i de fleste af årene i Danmark, og grundet mange rejser i Europa føler han sig ikke som italiener, men heller ikke som 100 % dansker, mere som europærer.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben