Medvind i Ã,rkenen - beretninger fra Qatar

3 durchschnittliche Bewertung
( 1 Bewertungen bei Goodreads )
 
9788771143386: Medvind i Ã,rkenen - beretninger fra Qatar
Reseña del editor:

Midt i Det Arabiske Forår 2011 med omvæltninger og uroligheder i store dele af Mellemøsten, hersker der fred og ro i den lille oliestat Qatar, som med udgangspunkt i stigende olieindtægter de senere år oplever stor økonomisk fremgang. Men hvordan er hverdagen egentlig for de mennesker der befolker denne Golfstat? Læs historierne om nogle af de mange forskellige mennesker, der har valgt at bosætte sig her samt samtaler med to lokale qatarier. Fodbold VM 2022 skal afholdes i Qatar.

Biografía del autor:

2011 udgiver Trine Ljungstrøm bogen "Medvind i ørkenen - beretninger fra Qatar". I 2009 arbejdede hun som Post Doc. forsker på Weill Cornell Medical College, Qatar. I 2006 fulgte hun sin mand i en udstationering til Qatar. I 2003 erhvervede hun erhvervsforsker Ph.D. graden og fortsatte som forsker i biotech branchen i Danmark. Trine er MSc. molekylær- og cellebiologi fra Københavns Universitet, 1998. Herefter arbejdede hun som forsker i medicinal industrien i Danmark.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben