Art d'educar amb amor, L' (L'Expert)

0 durchschnittliche Bewertung
( 0 Bewertungen bei Goodreads )
 
9788499757780: Art d'educar amb amor, L' (L'Expert)
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 

Aquest llibre, escrit des del cor, és un viatge fascinant que explora l?univers dels infants i dels qui tenim la responsabilitat i la joia d?acompanyar-los. Una obra excepcional que ens proposa una reflexió profunda de com eduquem, on som i on volem anar.

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Reseña del editor:

Aquest llibre, escrit des del cor, és un viatge fascinant que explora l’univers dels infants i dels qui tenim la responsabilitat i la joia d’acompanyar-los. Una obra excepcional que ens proposa una reflexió profunda de com eduquem, on som i on volem anar. Adreçat als pares, a docents i a qualsevol persona interessada en l’ésser humà, la formació i l’educació, té l’objectiu de contribuir a formar persones satisfetes i creatives que afavoreixin la llibertat i la dignitat individual i col·lectiva. Amb un llenguatge clar, directe i estimulant ens ofereix eines i alternatives concretes per crear vides on l’amor, l’alegria, la sensibilitat i la tendresa en siguin els protagonistes. Atès que educar i estimar també són arts que requereixen una decisió i un aprenentatge constant, són els mateixos infants qui ens regalen un munt de propostes i ens conviden a dur-les a la pràctica. Tot plegat, un repte d’amor extraordinari!

Biografía del autor:

Xavier Caparrós i Obiols comparteix coneixements i emocions a través de llibres, cursos, tallers, vídeos i conferències. És un entusiasta de la vida que té la immensa sort de treballar perquè les persones visquin més bé. En l’actualitat, compagina el repte de ser pare amb la vida professional i amb projectes voluntaris de cooperació local i internacional. Per aquest motiu i per la inquietud permanent de conèixer altres cultures ha visitat més de setanta països. És coautor del llibre El paradigma del corazón (Obelisco 2015), col·labora amb mitjans de comunicació i amb centres educatius, entitats de lleure i ampes per oferir-los pautes, orientació i propostes concretes.

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben