6. Un bon embolic a Nova York (TEA STILTON. TAPA DURA)

 
9788499322292: 6. Un bon embolic a Nova York (TEA STILTON. TAPA DURA)

Les Tea Sisters volen a Nova York cap a una aventura extraràtica. A la brillant metr.poli coneixen un munt de nous amics i la Nicky farà realitat el seu somni, participar a la gran Marató de Nova York. Per. un nou cas les espera: qui és el misteriós Fènix que amenaça la família de la Pamela?Una nova aventura de les Tea Sisters!Les Tea Sisters volen a Nova York cap a una aventura extraràtica. A la brillant metr.poli coneixen un munt de nous amics i la Nicky farà realitat el seu somni, participar a la gran Marató de Nova York. Per. un nou cas les espera: qui és el misteriós Fènix que amenaça la família de la Pamela?

Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

Reseña del editor:

Les Tea Sisters volen a Nova York cap a una aventura extraràtica. A la brillant metròpoli coneixen un munt de nous amics i la Nicky farà realitat el seu somni, participar a la gran Marató de Nova York. Però un nou cas les espera: qui és el misteriós Fènix que amenaça la família de la Pamela?

Biografía del autor:

Tea Stilton és periodista i es va llicenciar en la prestigiosa universitat de Ratford, situada a l'Illa de les Balenes, al nord de l'Illa dels Ratolins.És intel·ligent, decidida, valenta i fascinant. És l'enviada especial de L'Eco del Rosegador, el famós diari dirigit pel seu germà, Geronimo Stilton. 

David Nel·lo (Barcelona, 1959) és un escriptor format en música clàssica. Té publicats més d'una vintena de títols per al públic infantil i juvenil, camp en el qual ha obtingut nombrosos premis. En narrativa per a adults ha publicat, entre altres, Nou dits (2000), Història Natural (2003), La geografia de les veus (premi Andròmina 2007) i El meu cor cap a tu per sempre (premi Marian Vayreda 2009). Actualment compagina la seva feina d'escriptor amb la de traductor de l'anglès i de l'italià.   

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf ZVAB? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben